Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már mással is olyan, hogy szabályosan szedte a fogamzásgátló gyógyszert (nekem Belara) és nem jött meg neki a 7 nap szünetben? Kétségbe vagyok esve...
Szia!
Én is pont ilyen helyzetben vagyok, 3 éve szedem és most az utolsó hónapban nagyon kicsit jött csak meg, most meg szinte egyáltalán.Vettem tesztet, de azt mutatja nem vagyok terhes. Azért még aggódom...
Ebben az esetben tényleg tesztelj eggyet! Teljesen mindegy mi az eredmény, irány a doki!
Ha nem bírná a szervezeted, akkor az nem így jelentkezne, hanem:szédülés, hányinger, gyomorfájás stb..
Gondolj vissza az elmúlt hónapra, történt valami olyan ami miatt teherbeeshettél? Hánytál, hasmenésed volt a bevételt követő 4 órán belül? Esetleg elfelejtetted bevenni és nem pótoltad 12 órán belül? Valószínű ezeket a doki is meg fogja kérdezni!
Sok sikert! :)
(első válaszoló)
Mikor beteg voltam, megkérdeztem az orvosomat, hogy szedhetem-e a fog.tabletta mellett, azt mondta, hogy nincs rá hatással. Nem hánytam, nem volt hasmenésem és mindig rendszeresen szedtem, úgyhogy azért nem értem. Viszont az elmúlt 2 hónapban 4-5 napig volt enyhe köztes vérzésem. A nőgyógyászom akkor mondta, hogy lehet, hogy nem bírja a szervezetem...
Köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!