Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló szedése gyengíti az immunrendszert?
Fogamzásgátló mellé ne szedj nagy mennyiségű C vitamint! 1000 mg felett kiüti a hatását, aztán pont ellenkező hatást érsz el vele!
Szerintem nem gyengíti a hatását, 5 éve szedem, ez idő alatt kb ha kétszer voltam beteg (lekopogom) :)
Én eddig kb. évente 1x voltam beteg. Mióta szedem, folyamatosan elkapok kisebb nyavalyákat... De ez lehet, hogy csak azért van, mert a lelki bajok is gyengítik az immunrendszert én meg eléggé meg vagyok törve.
A C-vitaminról annyit, hogy csak óvatosan, mert teherbe eshetsz miatta, mivel nagy mennyiségben csökkenti a tabi hatását, mivel a májenzimeket befolyásolja, ami meg a felszívódásra van hatással. Ez tudományosan bizonyított tény és a nődokinál is rákérdeztem. Napi 300 mg-nál több C-vitamint nem tanácsos szedni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!