Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Teljesen megbíztok a fogamzásg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen megbíztok a fogamzásgátló tablettában?

Figyelt kérdés

Amióta szedem (5 hónapja) múlt héten szexeltem először. És tök ideges vagyok. Hogy mi van ha mégsem hat (Tri-regolt szedek).

Tudom butaság... bennetek nincs ilyen érzés?

2011. okt. 12. 12:24
1 2
 11/17 napietus ***** válasza:

a tabletta rizikófaktora a nem megfelelő szedésben, illetve a különböző betegségek vagy más gyógyszerek párhuzamos szedése esetén ajánlott kiegészítő védekezés elmaradásában keresendő.

ha valaki normálisan szedi, abszolút biztonságos.

2011. okt. 12. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Napietus, attól, hogy te nem hiszed el, még teherbe lehet esni tabletta mellett normális szedés esetén. Nem tudom feltűnt-e, hogy az emberek nem egyformák. Bizony vannak olyanok, akik nem úgy reagálnak a gyógyszerre, ahogy "kellene".
2011. okt. 12. 13:38
 13/17 anonim ***** válasza:
És az pontosan mit jelent hogy "vannak olyanok, akik nem úgy reagálnak a gyógyszerre, ahogy "kellene"? o_O
2011. okt. 12. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
9 éve szedem, és nem volt probléma még, sőt, volt olyan hogy egyszer csak észrevettem, hogy egy napot kihagytam, fogalmam sem volt mikor, és később vettem be. Úgysem lett semmi baj. ^^ Szóval nem lesz semmi gond sztem.
2011. okt. 12. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy biológiában nincs 100%. Nem lehet azt mondani, hogy a tabletta 100%, hogy minden nőnek használ. Mert lehet, hogy egyszerűen vkinek nem tudja úgy legátolni a hormontermelését, ahogy kellene. Lehet, hogy egy millió nőből csak egy ilyen van, de minden lehetséges, mert egyszerűen a természetben nincs olyan, hogy 100%.

Ennek ellenére, mint mondtam, a tabletta az egyik legmegbízhatóbb védekezési módszer, véleményem szerint normális szedés esetén felesleges azon aggódni, hogy vajon te leszel-e az az egy az egymillióból.

Csak nem szeretem, mikor rámondják, hogy "ilyen márpedig nincsen". Ez pont olyan, mikor rámondják a tablettától elhízott nőkre, hogy biztos csak zabált". És hiába mondja az ember, hogy ugyanúgy étkezett, mint addig, és ugyanúgy sportolt, mint addig, jönnek a kritikus megjegyzések, hogy biztos csak nem vallja be.

2011. okt. 12. 14:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem fertőzés fertőzés után jött,és olyan migrént idézett elő hogy hánytam szédültem. Pedig 4 évig szedtem 3 évig semmi baj a 4. évben minden előjött. Ne mérgezd magad!
2011. okt. 13. 16:59
 17/17 anonim ***** válasza:
A migrén heti 2x jött elő és min 2 napig tartott az elmúlt 1 évben. Utolsó voltam.
2011. okt. 13. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!