Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlanátok erre az esetre?
Figyelt kérdés
Óvszer nélküli szex, fogamzásgátló tabletta használata nélkül.
Tudnátok ajánlani valami más védekezési módszert? (Megszakításos és naptár módszerrel kíméljetek, köszönöm.)
2011. okt. 6. 19:21
1/9 anonim válasza:
Hülye kérdés, hülye válasz kategória.
2/9 A kérdező kommentje:
Kúp, más tabletta, stb., ilyesmire gondoltam.
2011. okt. 6. 19:23
3/9 anonim válasza:
ha nem akarsz már gyereket akkor van valami spirál nevű cucc,de én a helyedben ,ha tartós kapcsolatban élsz és van már gyerek a srácot köttetném el és nem lesz soha nem kívánt baba
4/9 anonim válasza:
Pharmatex.
Helyi hatású tabletta/kúp/stb. fel a nuniba.
Használati útmutatóját olvasd el.
5/9 anonim válasza:
Nekem a hüvelygyűrűt ajánlotta a nőgyógyászom, bár nem tudom milyen, még nem próbáltam.
6/9 anonim válasza:
ha nem gond, hogy becsúszik egy baba esetleg, akkor pharmatex vagy patentex oval
ha nem örülnétek a babónak, akkor pesszárium + spermicid kúp vagy krém
ha már volt szülése a nőnek, akkor spirál is szóba jöhet
ha a hormonális fogamzásgátlás nem gond, akkor maradjatok a tablettánál vagy hüvelygyűrű
7/9 anonim válasza:
Spirál vagy az ősi törzsi módszer: Citrom!!!!
9/9 anonim válasza:
én se szedhetek tablettát, a baratom meg nem birja a gumit.. ugyh megszakitás, vagy pharmatex + megszakitás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!