Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Visszatérjek a foggátlóra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszatérjek a foggátlóra?

Figyelt kérdés

együtt élek párommal, rendszeres nemi életet élünk.

elkezdtem a lidynette 20-as tabletátt szedni amitől iszonyatos migrénjeim lettek, illetve meghíztam, nem kicsit-szétszakadtak a gatyák rajtam már amikor felvettem-.

ezek voltak azok az okok hogy már 3 hónap után lemondtam róla és visszatértünk a gumira.

viszont nagyon nehezen bírjuk ki (igaz naptár módszert alkalmazom de azt is úgy h havi 2x engedem meg neki)gumi nélkül.

most nem tudtam 100%-ra a peteérésem időpontját, mert pont abba hagytam a tablettát és nem tudtam így mikor fog megjönni, ezért a 10. nap (reméletőleg tényleg 12-14 nap között termékeny egy nő) szeretkeztünk és elment bennem(amiről egyébként nem tudtam, később közölte velem).

másnap (16 óra elteltével) bevettem az eseményutánit, és nem jelentkezett az égvilágon semmilyen mellékhatás, ezért most így 22. napnál hogy picit görcsölgetek ijesztő hogy baj lehet?

a lényeg, hogy az idegeskedések elkerülése végett és hogyha már ennyire nem bírjuk ki, és felelőtlenek voltunk, érdemes lenne megint gyógyszert szednem és kínózni a testem?

gyógyszer érzékeny vagyok egyébként, a májam nehezen bírja.

nem tudom, hogy mi legyen

2011. szept. 28. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát ha migrénjeid voltak, a májad sem igazán működik jól, akkor én semmiképpen nem javaslom a tablettát. Eléggé tönkreteheted magad vele, de végül is a te döntésed.

Az már mellékes, hogy egy ilyen önző f*szkalap miatt egyébként sem szednék tablettát (bocs, de nálam a "később közölte velem" kiverte a biztosítékot).

Viszont ez sem normális, amit most csináltok. Kockázatos, ha nem akartok babát.

Inkább keressetek más megoldást...nem csak a gumi meg a tabletta létezik ám a világon.

Pl. használhatnátok pesszáriumot spermiciddel, vagy spermicidet megszakítással kombinálva.

2011. szept. 28. 20:36
 2/4 A kérdező kommentje:

ha tabletta mellett ideges voltam, meg eseményutáni betévete után is- ami egyébként alaptlaan de mégis- akkor másba hogy bízhatnék?

talán sosem kéne szeretkezni :)

2011. szept. 28. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:

"eseményutáni betévete után is- ami egyébként alaptlaan"

Nem alaptalan. Az esemény utáni sem 100%-os. De ha tényleg nem bízol meg semmiben, akkor ne szexelj.

2011. szept. 29. 07:58
 4/4 A kérdező kommentje:
mindenki szereti, én is. csak félek.
2011. szept. 29. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!