Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell óvszert használnunk a barátommal?
Most váltottam tablettát (Symiciáról Lyndinettere). Az első hónapban kell kiegészítő védekezést használnunk úgy, mint amikor elkezdtem először gyógyszert szedni?
(3 hónapig szedtem a symiciát, csak bevonták, így muszáj voltam másikat felíratni. most van a 7 napos tabletta szünet és utána egyből kezdem a másik gyógyszert.)
Én is védekeznék mellette óvszerrel is, legalább 2 hétig.
Amúgy a szünet is legalább annyira káros, mint a folyamatos tablettaszedés.
a symiciát nem vonták ki a forgalomból, nem tudom, ki terjeszti ezt!
kérdező a betegtájékoztatóban le van írva, hogy kell szedni "Más fogamzásgátló készítményről történő áttérés
A régi csomagban található összes tablettát vegye be, majd tartson szünetet. A szünetben jelentkező vérzés 1. napján kezdje el a Lindynette tablettát szedni.
A mini-tablettáról bármelyik nap át lehet térni a Lindynette tablettára, de a szedés első 7 napján egyéb fogamzásgátló módszert is alkalmazni kell." - az említett szünet a 7 napos szünet, csak nem lesz 7 napos, mert a vérzésnél beszeded a lindynettet
tegnap 22:30
Nem kivonták, hanem ameddig a bíróság nem hoz döntést, addig pár hónapig bekérették az összeset (mint írtam, jogi vita van a dologban). De ugyanez a helyzet jó pár fogamzásgátlóval.
az, hogy a cég visszahívta a termékeit, nem azonos a forgalomból való kivonással, amit ugye csak az ogyi tehet meg
kb 5 másik azonos hatóanyag-tartalmú szer van a piacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!