Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamszásgátló-Megjött-Fura-Le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamszásgátló-Megjött-Fura-Lehet terhes?

Figyelt kérdés
Bartánőm már olyan 5hónapja szedi a lindynette 20-at, mindig megjött neki normálisan, mondjuk múlthónapban késett egy napot. Pénteken kell, hogy megjöjjön neki most. Olyan kicsit mintha nagyobb lenne a hasa, de már észrevettük jó pár hete, lehet kicsit csak hízott. 155cm és 45kg. :D Lehet terhes?
2011. szept. 25. 18:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyetek egy tesztet azt majd az megmondja. Én honnan tudjam?
2011. szept. 25. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha szedi a foggátlót akkor nemszabadna terhesnek lennie.A következő menetnél inkább húzzatok gumit,akkor biztos hogy nem lesz terhes.

Kb.40-50% hogy terhes.

2011. szept. 25. 18:49
 3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon ritkán megyek el benne, de akkor is csak akkor amikor nincsen peteérése
2011. szept. 25. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
Aki azt írta, hogy 50%, hogy terhes az így élből hülyeséget írt vagy valami telepatikus képessége van LOL. Az én csajom is fel volt fúvódva ő is vett tesztet és semmi. Azóta sem.
2011. szept. 25. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó pár hét múlva hízna meg :D Általában 3.4. hónapban kezd látszani, szóval nyugi!
2011. szept. 25. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:

a csajodnak alapból nincs peteérése, ha rendesen szedi a gyógyszerét - arról nem is beszélve, hogy 45 kg-osan akkor is kicsi lenne az esélye teherbe esni, ha napi 5* kefélnétek gőzerővel mindenféle védekezés nélkül

amúgy meg : google PMS

2011. szept. 25. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha mindig megjött neki normálisan akkor nem kéne ,h az legyen!
2011. szept. 28. 12:57
 8/8 anonim ***** válasza:

én ezt szedtem, és meghíztam tőle a 3. hónapban.. akkor már szétszakadtak rajtam a nadrágjaim és vennem kellett mindenből újat... én abba hagytam, de ha őt nem zavarja a hízás, vagy egyéb más, esetleg ez az idegeskedés-mert érdekes, de mi is idegesek voltunk gyógyszer mellett..- akkor szedheti tovább.

és nincs peteérése, valóban.

2011. szept. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!