Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogamzásgátló csökkentheti a lipidót?
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 15:53
2/7 anonim válasza:
A lipidek az élőlényeknek azon létfontosságú szerves vegyületei, melyek glicerinből és zsírsavakból álló apoláris makromolekulák. Apoláris azaz víztaszítók és zsíroldószerekben oldódnak. Tehát a válasz: NEM!
3/7 anonim válasza:
1. szerintem liBidóra gondolsz :D :D
2. olvasd el a papírjait
4/7 Tajparaszt válasza:
Kedves Adminisztrátor, köszönöm a választ!
5/7 lockstock válasza:
Igen. Minden nő máshogy reagál a fog gátlókra. Van akinél csökkenti, van akinél növeli. Van akinél semmi változás nem tapasztalható. Az első 3 hónapban bármi előfordulhat.
6/7 anonim válasza:
Egyénfüggő, amúgy némelyik még növeli is.
7/7 anonim válasza:
nekem akkor jó lenne ha olyat szednék, ami növelné. 2 hete kezdtem el, de annyira levitte,hogy másfél hete nem kivánom. előtte viszont minden nap 2x legalább, már le kellett állitani. :S ez visszaáll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!