Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha abbahagyom a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abbahagyom a fogamzásgátlót lecsökken a mellméretem?

Figyelt kérdés

Már több, mint féléve szedem, azóta nőtt a mellem is és fogytam a derekamról. Ha abbahagyom akkor hízni fogok és kisebb lesz a mellem, mint mielőtt elkezdtem volna szedni?

És a menzeszem is ismét rendszertelen lesz, mint anno?

2009. ápr. 24. 16:23
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Mégis miért lenne kisebb? oO
2009. ápr. 24. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hanye vesen kezdted el szedni, mnert nem biztos h a fogamzasgatlotol teltek ki, lehet csak keson ero tipus vagy
2009. ápr. 24. 16:26
 3/7 A kérdező kommentje:

18 évesen kezdtem, azaz fél évvel ezelőtt.

Azt mesélték többen akik abbahagyták, hogy egy kicsit lecsökkent a mellük mérete...

2009. ápr. 24. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ez nem általánosítható. Nekem lecsökkent...
2009. ápr. 24. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, mint te, Kérdező, és nagyon kiváncsi lennék hogy hogyan is van!...
2009. ápr. 24. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
49%
Hajjaj, még el is tűnik és a hátadon fog kidudorodni! :)))
2009. ápr. 24. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Elég valószínű, hogy lecsökken. a tabletta miatt azért nő(het) meg a mell, mert a szervezeted a szedés ideje alatt plusz (mesterséges)hormonokat kap. így logikus, hogyha abbahagyod a szedést, a természetes hormonszinted visszaállása után a melleméreted is visszaáll az eredetire (sajnos)
2009. ápr. 24. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!