Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan működik a fogamzásgátló felírása?
"Ő majd megvizsgál, biztos csinál egy nőgyógyászati rákszűrést is"
Helo, mivel a nőgyógyászati rákot a férfitől elkapott HPV-vírus okozza, a szexualis elet elkezdese utan 1 évvel szűrnek rá előszor.
Egyebkent teljes kivizsgalas kell a fg. tablettahoz, nekem az immunologiai vizsgalatkor derult ki, hoyg nem szedhetek, mert trombozist kaphatok.
35N
*mivel a nőgyógyászati rákot a férfitől elkapott HPV-vírus okozz
Nagyon rosszul tudod! Csak bizonyos fajtát okoz HPV, egy csomó fajtáról nem tudják, miért alakul ki. Méhszájsebből is simán lehet, az pedig szűz lányoknál is előfordulhat. Erről sem mindig tudják, mi okozza, van, aki fertőzésre, van, aki tamponra fogja.
34N
Szia!
Most én is ezen a projekten vagyok.
Elmentem nőgyógyászhoz, elvégzett vizsgálatokat (rákszűrés, ultrahang), majd beutalót adott vérvételre, hogy olyan gyógyszert adhasson, ami a legjobb nekem. Amúgy kérdezte, hogy mennyire sürgős, mert fel tudott volna írni rögtön, de mondtam, hogy inkább elmegyek vérvételre. Itt tartok egyelőre:).
"*mivel a nőgyógyászati rákot a férfitől elkapott HPV-vírus okozz
Nagyon rosszul tudod! Csak bizonyos fajtát okoz HPV, egy csomó fajtáról nem tudják, miért alakul ki. Méhszájsebből is simán lehet, az pedig szűz lányoknál is előfordulhat. "
Akkor mind 3 nőgyógyász, és mind az osszes gimis evfolyamtarsam, aki a SOTE-n vegzett, es kerdeztem oket, nagyon rosszul tudják, mert ezeket ŐK mondták. Nőgyogyaszati rakszurest csak ugy csinalnak, ha mar 1 eve elsz nemi eletet. Nem utolsosorban azert, mert szuz lanynak nem nyulnak be a huvelyebe orvosi vizsgalat soran, hanem vegbelen keresztul tapintjak ki a belso szerveket, amennyiben valamiert ez szukseges.
Tudom, mert voltam szuzen is nogyogyasznal, es nem szuzen is. Mindenhol rakerdeztem ezekre, es egybehangzoan ezt mondták, a legelso hely a legnagyobb hírű kórház, a Rókus volt.
35N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!