Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
így most akkor lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Tegnap volt az első,és a barátom elment bennem,de védekeztünk.A gumi nem volt lyukas,viszont amikor hazajöttem,és megnéztem "ott lent",és tele voltam fehér váladékkal.Ez ugye belőlem jött?Amúgy csak 1 percig volt bennem,ha ez számít..
15/L
2011. szept. 16. 20:09
11/16 anonim válasza:
Az a Te hüvelyváladékod.Nem számít hány percig volt benned, tök mindegy.Ha máskor ilyet látsz szagold meg.Ha savanykás az a Tiéd, ha meg ondó azt megérzed.De az a Tied volt szerintem.
12/16 anonim válasza:
Az nem a pasidé volt..:) De 1 percig tartott az nagyon gáz;DDD
13/16 anonim válasza:
mert neked meddig tartott elsőre?!... XD nem hinném hogy sokáig...
14/16 anonim válasza:
Hát képzeld.. én tudtam kontrolálni és még a barátnőm is elélvezett;) De gondolom Te ilyet nem tudsz felfogni:(:)
15/16 anonim válasza:
ha ennyire nem vagy tisztában a biológiával ne szexelj még kislány
16/16 anonim válasza:
Hát amíg mi a barátommal óvszerrel védekeztünk, akkor sosem volt fehér váladékos a puncim, max átlátszó. Azóta viszont fehér mióta tabit szedek és bennem megy el. Szal én nem mondanám 100%-ra hogy az csak a te nedvességed volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!