Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami baj, terhesség?

Kapsz egy nyomorult tesztet már ötszáz forintért is, nem hiszem el, hogy ennyire féltek megvenni...
A legolcsóbb fogamzásgátló is drágább ennél.
20L

Befolyásolhatja???
Szerintem nem. A gyógyszer nem tartalmaz HCG-t és a teszt csak erre reagál. Ez csak terhesség során van jelen, máskor nem, kivéve persze tumoros megbetegedésnél, de azért nagyon ritka egy HCG termelő tumor.

Hát, hamis negatív sokszor lehet, de szerintem ennek sem sok köze lehet a gyógyszerhez, inkább a vacak nem elég érzékeny teszthez. A legjobbak a 10-esek, azok már kevés HCG-t is kimutatnak. Illetve ilyen esetben ezek a legjobbak.
Azt nem értem miért befolyásolná negatív irányba a teszt eredményét, mert elvileg a HCG ott van, vagy talán alacsonyabb volt a vizeletben a cc, de azt sem értem ez hogy jön a gyógyszerhez, na mindegy,elhiszem, mert nem vagyok gyógyszerész, biztosan így volt, ha szakember ezt mondta.
Mostmár legalább erre is odafigyelek majd ha egyszer ne adj isten gyógyszert szednék :)

Én is szedek fogamzásgátlót, elolvastam az összes összetevőjét, valamint a teszt papírját, hogy mi befolyásolja, (mert én 2féle hormongyógyszert is szedek) és a terhességet jelző hormon nem nagyon van ilyen gyógyszerekben - biztos van rá példa - de a fogamzásgátlóban szerintem nem található.
Különben meg az én negatív tesztem a valóságban is negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!