Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehet valami baj, terhesség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valami baj, terhesség?

Figyelt kérdés
tabit szedek egy éve... kb másfél hónapja kihagytam egy szemet és 2 őt nem a rendes időben szedtem be és augusztusban nem hagytam szünetet:S és most megjött rendesen de pl ma reggel is rosszul voltam és rengeteget eszek. és olyan mintha fertözésem lenne de azt kezelem.ez micsoda?
2011. szept. 16. 10:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%
Terhes vagy, ennyi.
2011. szept. 16. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy éhes vagy, azért nem leszel terhes, lehet, hogy a tabi okozza a nagyobb étvágyat. De a nyugalom érdekben és a fertőzés miatt is menj dokihoz!
2011. szept. 16. 11:14
 3/11 napietus ***** válasza:
orvoshoz kell fordulnod. a tablettát nem jó így össze-vissza szedni.
2011. szept. 16. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Kapsz egy nyomorult tesztet már ötszáz forintért is, nem hiszem el, hogy ennyire féltek megvenni...

A legolcsóbb fogamzásgátló is drágább ennél.

20L

2011. szept. 16. 12:05
 5/11 napietus ***** válasza:
32%
12:05, ezzel csak az a baj, hogy a gyógyszer befolyásolhatja a teszt eredményét.
2011. szept. 16. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Befolyásolhatja???

Szerintem nem. A gyógyszer nem tartalmaz HCG-t és a teszt csak erre reagál. Ez csak terhesség során van jelen, máskor nem, kivéve persze tumoros megbetegedésnél, de azért nagyon ritka egy HCG termelő tumor.

2011. szept. 16. 13:19
 7/11 napietus ***** válasza:
47%
ez így van, de olyat hallottam, hogy hamis negatívat mutatott a gyógyszer miatt (mint később kiderült).
2011. szept. 16. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, hamis negatív sokszor lehet, de szerintem ennek sem sok köze lehet a gyógyszerhez, inkább a vacak nem elég érzékeny teszthez. A legjobbak a 10-esek, azok már kevés HCG-t is kimutatnak. Illetve ilyen esetben ezek a legjobbak.

Azt nem értem miért befolyásolná negatív irányba a teszt eredményét, mert elvileg a HCG ott van, vagy talán alacsonyabb volt a vizeletben a cc, de azt sem értem ez hogy jön a gyógyszerhez, na mindegy,elhiszem, mert nem vagyok gyógyszerész, biztosan így volt, ha szakember ezt mondta.

Mostmár legalább erre is odafigyelek majd ha egyszer ne adj isten gyógyszert szednék :)

2011. szept. 16. 13:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek szedsz gógyszert, ha nem tudod bevenni időben meg kihagyod.Mostmeg parázol.Vegyél tesztet.
2011. szept. 16. 21:05
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is szedek fogamzásgátlót, elolvastam az összes összetevőjét, valamint a teszt papírját, hogy mi befolyásolja, (mert én 2féle hormongyógyszert is szedek) és a terhességet jelző hormon nem nagyon van ilyen gyógyszerekben - biztos van rá példa - de a fogamzásgátlóban szerintem nem található.

Különben meg az én negatív tesztem a valóságban is negatív volt.

2011. szept. 17. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!