Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nem jelentkezik a vérzésem?
Figyelt kérdés
Pénteken vettem be az utolsó szemet a fogamzásgátlómból (Yasminelle), de még mindig nem jelentkezett a vérzésem. Általában kedd este de legkésőbb szerda reggelre jelentkezik, de most még semmi, talán egy kis hasfájás, de semmi más. A gyógyszert majdnem egy éve szedem eddig mindig rendesen megvolt. Nem hagytam ki egy szemet sem és pontosan szedtem, ma reggel csináltam egy tesztet is de az is negatív volt.
Gond ha nem jön meg vagy fogamzásgátlónál ez néha előfordul?
A válaszokat előre is köszönöm!
2011. szept. 14. 10:37
1/9 anonim válasza:
Fogamzásgátló szedése mellett nem ritka, hogy egy-egy vérzés elmarad. Semmi gond ilyenkor.
2/9 anonim válasza:
Te vagy a csaj aki örülne, ha terhes lenne, de azért fogamzásgátlót szed? :D
3/9 A kérdező kommentje:
Szedem mert anyagilag nem fér bele most egy gyerek, de szeretnék...
2011. szept. 14. 11:28
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, csak idegesít, hogy nem jött még meg :S
2011. szept. 14. 11:29
5/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm, hogy törölve lett a sok idióta válasz!
2011. szept. 14. 11:30
6/9 anonim válasza:
Még akár pénteken is megjöhet..Szerintem sincs semmi gond.
7/9 A kérdező kommentje:
Remélem, csak már eltelt 4 nap ez az ötödik. De biztos csak túlparázom a dolgot.
2011. szept. 14. 11:41
8/9 anonim válasza:
Nekem a legutóbb 14napot késett... :) ne aggódj...
9/9 A kérdező kommentje:
gyógyszer mellet?
2011. szept. 14. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!