Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fürdőkádba való szeretkezés gumival vagy nélküle?
Nem értem, hogy miért ne lehetne gumival.
Simán lehet gumival.
Vízben nem működik semmiféle gumi, és a zselé, krém sem!!!
Ott csak a gyógyszer jöhet szóba - vagy az, ha nem dugjátok össze a megfelelő csatlakozó részeiteket!
gumival nem lehet. bemegy a viz, lecsuszik, stb.
egyedul ha szed fogamzasgatlot a baratnod. de hancurozni attol meg lehet ;)
Ha gyereket akartok, akkor lehet gumival. Ha védekezésre használnátok teherbe esés ellen, akkor nem. A víztől nem csúszik a gumi -> könnyebben szakad. Le is csúszhat és a mosakodó szerek mind károsítják a gumit.
Én 1x csináltam így, de nem kívánom senkinek azt a parát, ami utána jött... A víz a sperma mellett kötött ki a gumiban...Szerencsése megúsztam, nem folyt ki. De soha többet! Akkor még nem tudtam, hogy baj lehet belőle...
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
Ezek alapján inkább megvárjuk azt az 1 hónapot mert most ment el a héten tabi miatt nőgyógyászhoz. =)
Kedves Doktor Úr!
A barátommal szeretnénk kipróbálni hogy milyen lehet fürdőkádban szeretkezni, és óvszert használnánk.
A kérdésem az lenne, hogy ez kockázatos lehet? Gondolok itt a teherbeesésre, és a baktériumokra.
Válaszát előre is köszönöm!
Nincs benne kockázat. Érezzék jól Magukat.
Szeretettel üdvözli Hamvas Ferenc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!