Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Yasminellét szedek, és óvszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yasminellét szedek, és óvszert is használunk, de az állandóan csúszkál, nem esik le, csak amikor kiveszi mindig meg kell igazítani! Mennyi az esélye hogy vmikor bekövetkezik a "baj"?

Figyelt kérdés
Rendszeresen élünk nemi életet( heti 2-3X ) ! Nagyon félek a terhességtől:S már sokszor ezért nem nagyon akarom a szexet!! Pedig nagyon jó vele, és szeretem!! Kérlek nyugtassatok meg:)
2009. ápr. 18. 12:57
 1/9 A kérdező kommentje:
am mindketten 18 évesek vagyunk! vajon miért csúszkál a gumi, pedig a mérete jó..mert az elején pont feszes...csak mikor másik pózban akarjuk, és kiveszi..akkor majdnem lecsúszik! és akkor visszaigazítjuk
2009. ápr. 18. 12:59
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is csúszkál, nem is szeretem. Az óvszerrel meg amúgy is olyan mint ruhában fürdeni. Barátnőm is yasminelle-t szed, ő azt mondta az a legdrágább/legjobb. Szerintem ne aggódj emiatt, esetleg kérd meg a barátodat hogy ne élvezzen beléd. Terhesség ellen jobban véd a tabi mint az óvszer, erre rákereshetsz neten. ;)
2009. ápr. 18. 13:03
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi:) írjatok még pls;)
2009. ápr. 18. 13:11
 4/9 anonim ***** válasza:

kevesebb mint 1% az esélye, hogy rendes szedés mellett valaha is teherbe esel.

Nincs értelme más módon is védekezni, félni meg főleg nincs.

2009. ápr. 18. 13:11
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi:) írjatok, akinek van hasonló tapasztalata! nagyon fontos:)
2009. ápr. 18. 13:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Tudtad, hogy a yasminelle fog.gátló? Pont arra való, hogy megakadályozza a teherbe esést. Magyarán a gumi felesleges. Ha rendesen szeded a tabit, akkor nem lehet gond, bármi is történik a gumival.
2009. ápr. 18. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
75%

te nagyon félhetsz tényleg:DDD

én is yasminellet szedek, ha rendszeresen szeded NEM lehetsz terhes. az az 1% nagyon nagyon kevés.

gumit mellette, butaság, én nem is bírnám.

utálom a gumit, sokkal jobban érzem nélküle a partneremet, mint azzal a sz*rral.

ne aggódj, nem leszel terhes, a gumit meg kukába :D

2009. ápr. 18. 13:38
 8/9 A kérdező kommentje:
oké:P köszönöm megnyugtattatok:)
2009. ápr. 18. 13:50
 9/9 A kérdező kommentje:
írjatok pls még
2009. ápr. 18. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!