Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet folytatni a fogamzásgátló szedését?
7éve szedem jadinet.1havim kimaradt. Szüneteltetem! 23-25napokra megbetegedtem.2honap pihentetés után szeretném ujrakezdeni a gyogyszert. Kérdésem:rendesen megbetegedés utalhat arrah. Nem bolondult meg a hormonháztartásom Tanácsolja továbszedést?
4éven belül babát is szeretnénk..mit tanácsol..szedhetem ujra 2 honap szünet után?az orvos 6honap szünetet javasolt
1 a menzesz nem betegség
2 nem egészen értem a sztorit
3 kimaradt a havi vérzésed és abbahagytad a gyógyszert? vagy tartottál 1 hónap szünetet?
4 2 hónap szünet nem elég, vagy tarts 6 hónap szünetet (most már muszáj lesz) vagy eleve nem is kellett volna szüneteltetni a szedést
5 mi a f@szért képzeled, hogy mi jobban értünk a dologhoz, mint a saját orvosod, aki látott is?
Komolyan betegségnek hívod a menstruációt?
Amúgy a kérdésed összeszedetlen és értelmetlen. Tedd fel újra, amikor már nem állsz szer hatása alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!