Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írassak fel fogamzásgátló tablettát vagy ne? 14 éves vagyok, és amikor megjön nagyon fáj a hasam, semmi sem használ..
Ne. Az ember hormonális rendszerébe belenyúlni nagyon veszélyes dolog, de legalábbis kétesélyes. Pláne ilyen fiatalon.
A fájdalmadnak valóban szervi oka is lehet, érdemes dokihoz elmenni.
Esetleg próbáld meg az Apranaxot - csak vényre kapható. Nekem csak az vált be fájdalom esetén.
( egy kétgyermekes anya)
Szia!
Én 17 éves vagyok és nekem is nagyon szokott fájni a hasam,néha már annyira fáj,hogy sírni tudnék!:'(
Szerintem ne írass még gyógyszert,hanem tényleg próbáld ki az ADVIL ULTRÁT(de az ULTRÁT,ne a simát),mert ha neked is hasonlóak a fájdalmaid,mint nekem akkor csak az fog hatni és nem a sima ADVIL!
Emellett,amikor fáj a hasad,akkor feküdj le és tegyél valami melegítőpárnát,vagy legalábbis valami meleget a hasadra!
Én még azt szoktam csinálni,hogy ugye tudom,hogy mindig fáj a hasam,amikor megjön,ezért abban a pillanatban,ahogy megjön,egyből beveszek egy Advilt és abban reménykedek,hogy kevésbé fog fájni!
Nekem ez legtöbbször bejön!
Ja és az ADVIL ULTRA is vény nélkül kapható!
ÜDV!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!