Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy teherbe essek pettingtől?
Figyelt kérdés
Barátommal még nem feküdtem le. 5 napja késik a menstruációm és megnőttek a melleim. Mindig vigyázunk pettingnél h alaposan megmossam a kezem utána, és ő is a péniszét és kezét egyaránt. Van terhességre esély?2011. aug. 17. 21:44
11/27 A kérdező kommentje:
jó, de ha utána folytattuk és nem volt alaposan megmosva a keze és ujjazott stb.. akkor kerülhetett belém sperma
2011. aug. 17. 21:56
12/27 anonim válasza:
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:48
:DDDDDDDDDDDDDD sajnos a turizmus-vendéglátás ilyeneknek van kitalálva, meg a komédia szak (kommunikáció és média"tudomány" :)
nebazz, hogy a barátod ujjából alapjáraton sperma folyik!
akkor viszont tuti terhes vagy, ikrekkel!
13/27 PÁL/INKA válasza:
Bocs de ha kiverte saját magának akkor az még mindig nem petting.
14/27 anonim válasza:
Jajj,ezt nagyon szeretem,nem feküdtünk le,csak kézzel,szájjal,meg minden eszközzel kielégítettük egymást.Ez a szex kislány,teljesen mindegy,hogy beteszi-e,vagy nem,ez csak technikai kérdés.
Ha juthatott sperma a hüvelyedbe,akkor lehetsz terhes,ha nem,akkor nem.Ennyire egyszerű.
15/27 A kérdező kommentje:
mondom megmossa a péniszét amit ÉN vertem ki, és utána a kezét is. DE ha esetleg nem elég alaposan hajtotta végre ezt a bonyolultan felfogható folyamatot, akkor lehet h maradt egy kis sperma a kezén. de jó,nem vagyok terhes. ha meg mégis akkor én vagyok neo Szűz Mária
2011. aug. 17. 22:01
16/27 PÁL/INKA válasza:
Ha nem vagyok tolakodó elárulod csodálóidnak hogy hány éves vagy és fiú vagy leány? A mai fiataloknál kitudja?
XDD
17/27 A kérdező kommentje:
nem értem, ha felteszek egy normális kérdést mert van bennem egy természetes félsz akkor miért hiszitek azt rögtön h buta vagyok. egyik válaszoló írta h akár beteszi akár nem, juthatott sperma a hüvelyembe. egyszerűen csak kezdő vagyok és félek. és 18
2011. aug. 17. 22:06
18/27 anonim válasza:
édes istenem...xd
ezt tuti nem poénnak szántad?
19/27 PÁL/INKA válasza:
Elnézést kívánok a cinizmusért doktor House-on nevelkedtem. Egyébként a spermákkal vigyázni kell hiába mosod le olyanok mint a bacik minden lyukba bemásznak.
20/27 anonim válasza:
Nem mossa meg jól a kezét? Hogy az Istenbe érted ezt mert esküszöm nem tudom elképzelni. Szerinted megbújik egykét sperma mondjuk a körme alá, vagy mi? Eleve ha víz éri... áh na mindegy, ha ennyire nem vagy tisztában a biológiával miért szexelsz? Óóh bocs, pettingelsz. Tipikus előbb csinálja, aztán kérdez. És még te vagy felháborodva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!