Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legutóbb, amikor a barátnőmmel szeretkeztünk, elszakadt a gumi, és azóta (kb 1 hete volt) nem merjük újra csinálni. Szoval túlságosan stresszelnénk közbe, attól félve hogy újra megtörténik. Inkább tabletta lenne a jó?
Figyelt kérdés
A nyáron átlagba hetente ötször csináltuk, ennyinél már tabletta kell? (Egyébként Durex volt, nem volt lejárt, és jól volt felhúzva, nem vághatta el semmi szóval hibás volt gondolom)2011. aug. 17. 00:25
11/22 anonim válasza:
durex a legmegbizhatobb.. nem tudom h miért szakadt ki nalatok
12/22 anonim válasza:
A spermicidnek nincsenek káros mellékhatásai, vény nélkül kapható, patikában kiadják!
13/22 A kérdező kommentje:
Az teljesen véd? Mármint ha elszakad mégegyszer a gumi, vagy hasonló, akkor semmi baj ha van mellette spermicid?
2011. aug. 17. 13:24
14/22 anonim válasza:
Igen. Előírás szerint kell használni, és akkor véd.
15/22 anonim válasza:
10 perccel az aktus előtt kell felhelyezni..
16/22 anonim válasza:
13:26, maradjunk annyiban, hogy olvassák el a tájékoztatót, mert a tucatnyi hasonló szer közül nem mind ugyanúgy használandó.
17/22 anonim válasza:
én pharmatexet használok, és azt igy kell használni..
18/22 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, rendesen vette fel, nem tudjuk, hogy mi volt a gond, de utána én eléggé szorongtam mindig, hogy mi lesz, úgy meg nem az igazi. Mi úgy csináltuk, hogy amíg nem volt tabletta, addig sose ment belém, mindig előtte kivette, pisilésnél kitisztította a húgycsövét, tehát ha előváladék került is belém abban nem volt sperma, de ha éppen termékeny időszakban voltam, akkor felvettem egy hüvelykúpot is.
19/22 anonim válasza:
Előző vagyok, csak még annyit, hogy szerintem csináljátok úgy, hogy legyen spermicides cuccos, húgycsöved legyen tiszta és ne menj el benne, mert a legtöbben azt nyilatkozták, hogy ezek a szerek leginkább akkor megbízhatóak, ha nem kell még egy ejakulációval is megküzdenie.
20/22 anonim válasza:
72 órás tablettát vett be a csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!