Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Terhes leszek? . Félek:' (

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes leszek? . Félek:' (

Figyelt kérdés
A barátommal együtt voltunk tegnap és leszakadt a gumi teteje, de csak akkor vettük észre amikor már vége volt a dolognak. Aggódom mert az előző menszeszem aug. 1-jétől volt... (bár az utóbbi 2 hónapban nem jött 28. napra, a következőnek meg aug. 28-ra kellene jönnie. Mit tegyek??Az esemény utáni tablettát kiadják vény nélkül és mennyibe kerül?..Értelmes válaszokat kérek!!
2011. aug. 16. 07:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj nőgyógyászhoz,Ő majd felír.Olyan mintha több levél fogamzásgátlót vennél be egyszerre,kicsit megbolygatja,bár ebből nem biztos,hogy észreveszel valamit
2011. aug. 16. 08:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem adják ki vény nélkül, pár ezer forint, ha jól tudom, és menj el felíratni.

(A váladékféle pedig vélhetően hüvelyváladék és ondó volt, ennyit illene tudnod, ha már...)

2011. aug. 16. 09:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál. Én eléggé bizonytalan típus vagyok...most, hogy írtál rá nyugodtabb vagyok és biztos a véleményemben.
2011. aug. 16. 09:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Kifürdeni nem lehet, annyi mindig marad benn, amitöl terhes lehet valaki - föként ha nem tervezi.
2011. aug. 16. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!