Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a terhesség legelsö tünetei?
Figyelt kérdés
Mert a barátnöm minden szagra érzékeny , többet eszik , fáradékonyabb... A mensese megjött neki , de az is csak néhány percre , az öt nap alatt !! Segitsetek nekem mert én 29 évessen nem akkarok apuka lenni !!2009. ápr. 13. 12:33
2/6 anonim válasza:
hát pedig szerintem az leszel : D
3/6 anonim válasza:
Hat ez nem feltetlenul jelenti azt h terhes a baratnod.De szerintem vegyetek egy terhessegi tesztet h biztosak legyetek a dologban.
4/6 anonim válasza:
bemásolom neked amit találtam róla:
# elmaradt menstruáció (igaz, pár csepp terhesség esetén is előfordulhat az első elmaradt menstruáció idején)
# reggeli rosszullét (sok nőnek egész nap hányingere van, egyeseknek egyáltalán nincs)
# gyakori vizelési inger
# mell megnövekszik, érzékennyé válik
# a méh nagyobbnak érződik
# a mellbimbó körüli terület, az anyajegyek sötétebbé válhatnak
# a mellen előtűnnek a vérerek kék csíkjai (később a hasfalon is)
# a mellbimbón a bőr szárazzá válik
# előtej szivárgás
# folyamatos éhségérzet
# nagymértékű fáradtság
# ha terhesnek érzed magad
5/6 anonim válasza:
Sztem elég szégyen ha 29 évesen nem akarsz apuka lenni! Az én barátom már 25 évesen szeretne az lenni,mert nem akar 45-50 évesen egy 10 éves gyereket!
6/6 anonim válasza:
Tuti terhes! Nagynénémnél is ugyanezek voltak!:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!