Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most megyek orvoshoz anyámmal, de ő nem tudja, hogy már nem vagyok szűz. Ugye nem buktat le a doki? Úgy értem, hogy ugye nem küld el anyám előtt különféle vizsgálatokra amikre akkor van szükség ha már él szexuális életet az ember? 19/L
Ez valóban misztikus, hogy felnőt nő miért anyukájával jár dokihoz??? De egyébként meg sem mondhatja a doki: titoktartás. Ha kiskorú lennél és szülői felügyelet alatt, akkor megmondhatja, illetve ha megkéred, akkor eldönti, hogy megmondja vagy nem. De a Te esetedben ez nem áll, mert felnőtt vagy (legalább is papíron ...)
Egyébként meg szüleid nem naívak, neked nincs fantáziád ... szerinted Te hogy fogantál?
16:59:
Ez nem így van. Elég sok időt töltöttem az adatvédelmi és az egészségügyi törvénnyel ...
Ha kiskorú, akkor is vannak fokozatok természetesen. Tehát egy 9 éves (példa) esetében valóban hasonló a helyzet, de akkor is elöbb kórházi szociális munkás, utána, családvédelem és onnatól rendőrség ... ha szükséges.
Kiskorú, vagy cselevőképtelen felügyelet alá vont személy esetében a szülő vagy felügyeletet gyakorló a kompetens.
A barátnőmet már 17 évesen is én kísértem nőgyógyászhoz, és nem az anyja.
Amúgy meg ezt nagyon nem vágom... Fogamzásgátló miatt mész. Ezt anyukád is tudja nyilván. Akkor meg nem hiszem, hogy nem sejti, mire kell az a fogamzásgátló. Innentől fogva halál mindegy, hogy tudja-e, hogy szűz vagy-e.
Egyébként is tök mindegy, megmondom őszintén, ez a véleményem. 19 évesen senki másnak semmi köze hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!