Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pénteken történt a baleset hétfőn még bevehetek 72 órás tablettát, használni fog?
Olyan tesztet kell venni ami kimutatja a pát naposat is...
Ha ennyire felvilágosulatlan vagy ne feküdj le senkivel.
Kapcsolatban mennyi ideig voltál... xD
3 évig, igaz egy párszor már szüneteltünk, de most tényleg vége... :(
Ja és olyan tesztről még nem hallottam ami pár nap mulva kimutatja, mivel pár nap alatt még a beágyazódás sem történik meg igy lehetetlen hogy a teszt kimutassa...
A terhességi eszt NEM mutatja még ki, csak az mond ilyet, aki marhára nem ért az egészhez.
Legkorábban 10 nap, de inkább két hét.
Egyébként is, ha teres lennél már, azaz a teszt pozitv lenne, a 72 órás nem érne egy nagy kalap szart se, mert nem abortusztabletta.
Én a helyedben nem venném be. Már úgy is baromi kevés az esély rá, hogy hat. A terhességre sincs túl sok esély.
Bár azért a 10 éve megszakítással védekezős idiótát fejberúgnám, h még nem akar gyereket, de cseszik normálisan védekezni. Egyébként lehet oka van, hogy nm esett még teherbe. Értsd vmelyikőjükkel gond van.
Utolsó vagyok. És ne bizonytalanod el az előző hozzászóló hülyesége miatt. Neked van igazad a beágyazódás 6.-7 napon történik, és alapból onnan beszélünk terhességről. Plusz kell pár nap,mg a HCG megfelelő koncentrációt ér el.
Nem értem minek okoskodik vki, ha nem ért hozzá.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
Minden idióta azthiszi ért hozzá a tények azomban sosem őket igazolják.Biztos mi vagyunk betegek és te tudsz midnent jobban.De egyébként a kérdező felőlem azt csinál amit akar.Te pedig ha fejbe akarsz rúgni irj egy privát levelet és megbeszélhetjük személyesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!