Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek ebből baj lesz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből baj lesz?

Figyelt kérdés
Már 8 hónapja szedek fogamzásgátlót (Yadine). Eddig nem volt semmi problémám, most viszont kezdek aggódni. 4 hónapja beállt, hogy a 7 napos szünet 5. napján jön meg délután, ez ma lenne..de még semmi jele sincsen. Az előző 7 napos szünetem végén kellett szednem antibiotikumot 3 napig, mire elfogyott pont el kezdtem megint szedni a tabit és pont egy hétre el is utaztam, szóval összesen 10 napot vártunk a szex-el a párommal. Még online nődokit is megkérdeztem, ami a fogamzásgátlásra szakosodott és ő is azt mondta, hogy mire hazaérek nem kell kiegészítő védekezés. Én viszont kicsit aggódom, szerintetek lehet belőle bajom??
2011. aug. 3. 18:18
 1/4 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzdök, de nekem még nem állt be. Ez a 2.hónapja hogy szedek fogamzásgátlót, s az első hónapban a 4. napon jött meg, most meg még semmi, pedig ez a 4. napom. Nekem pont a végén kellett 5(25-30) napig szednem antibiotikumot, s előtte 5(20-a) nappal voltam a párommal együtt. Sokan mondják azt hogy semmi bajom nem lesz, és szerintem neked sem. Bár én veled ellentétben érzem, hogy meg fog jönni. Remélem valamennyire meg tudtalak nyugtatni, ha más nem csinálsz egy tesztet. Engem is ez nyugtatott meg. De szerintem nem lesz gond.
2011. aug. 3. 18:34
 2/4 anonim ***** válasza:

sztem nem lehet baj!

talán az antibiotikum kavart be, lehet h csak idegeskedsz...stb megjöhet még, és 1-2 nap késés nem számít!

2011. aug. 3. 18:35
 3/4 pötty! ***** válasza:
Nekem is volt ilyen hogy nem pont akkor jött meg, de egy kis késés után megjött(fél éve szedtem fogamzásgátlót). A tájékoztatón pedig 7 napot írnak antibiotikum után amit be is tartottál. Nem hinném hogy baj lenne.
2011. aug. 3. 18:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg. A gyógyszer és a stressz miatt van. 1 hét késés az nem késés még tabi mellett sem.

Az első levél után már a Yadine-nál védettség van, nem hogy a 8. után.. Ezerből legfeljebb egy esetben lehet és abban benne van a rendszertelen beszedés kockázata is (minden nap, azonos órában kell bevenni, nem lehet utána cifra hasmenés 3 órán belül stb.)

2011. aug. 5. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!