Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esemény utáni tablettánál, ha eltelik a fele idő vagyis 36 óra az még elfogadható vagy aggodhatok! Vasárnap éjfélkor vettem be az második bogyot ma szerda van! Mikor kell megjönnie?
Szia!
Én nemrég vettem be egy Escapelle nevű esemény utáni tablettát 43 óra elteltével! Nagyon féltem, hogy ennyi idő elteltével is hatásos lesz -e? Mert hát hiába mondják, hogy 72 órán belül kell bevenni én azt mondom, hogy minél előbb annál jobb! Én nem éreztem utána semmilyen fájdalmat, se görcsöt, se fejfájást, se hányingert és semmi olyan esetleges mellékhatást ami a papíron le volt írva. 6 nappal korábban jött meg és a 7 nap helyett 5 napig tartott de nem ijedtem meg hiszen okozhat ciklus zavarokat.
Egyébként az, hogy mikor "kell" megjönnie sokmindentől függ! Mikor volt az utolsó mensid? Mert előfordul, hogy pár nappal hamarabb vagy pár nappal később jön meg de van akinek abban az időpontban jön meg amit várt! Viszont ha 5-6 napnál többet késik érdemes felkeresni egy dokit!
Remélem nem lesz semmi gond! Nyugodj meg, próbálj meg nem idegeskedni mert annál rosszabb hidd el!
Szia!
Nos a napokban kellene megjönnie. Lehet, hogy hamarabb fog megjönni lehet, hogy pontosan és lehet, hogy késni fog! Ne idegeskedj mert annál tovább fog késni. Viszont ha 5 napnál többet késik akkor tesztelj egyet! Mert az nem jelent jót. (egyébként a tabi okozhat cikluszavart is.) De addig várj türelmesen! Sok sikert és szorítok Neked! Majd írj!
Én szinte ugyanígy érezhettem magam amikor végre megjött ... Mondjuk akk mi védekeztünk csak elszakadt az óvszer :(
Örülök, hogy nem történt semmi baj és, hogy levontad a tanulságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!