Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandy007 kérdése:
Minden fogamzásgátlo tabi hat a gyogyszerszünetben? Vagy nem?
Figyelt kérdés
fontos LÉCCCÍÍ :( (a tájékoztatoban nincs benne) irjatok minél többen
köszi
2009. ápr. 8. 12:51
1/5 anonim válasza:
Elvileg a betegtájékoztatóban benne van, hogy a 7 napos szünet alatt is véd.
Csak akkor nem hat, ha elfelejted bevenni és a szedés kezdetének első hetén. Ja és ha Murphy közrejátszik, mert előfordulhat rendes szedés mellett is terhesség...
2/5 anonim válasza:
Hmm.bocsi, nem olvastam végig...érdekes, hogy nincs benne, az enyémben benne van, meg mondta az orvos is...
Szerintem védenie kell, de ha nagyon bizonytalan vagy, kérdezd meg az orvosod.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi nektek
várok még véleményeket
2009. ápr. 8. 13:03
4/5 anonim válasza:
milyen gyógyszert szedsz?
sztem elviekben véd
5/5 A kérdező kommentje:
Lindynette 20 at.
2009. ápr. 9. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!