Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy egy fogamzásgátlő erős vagy épp gyenge nekem?
Több mint 1 éve szedek Gracialt,és az utóbbi 2 hónapban barnás folyásom volt tabi szedés alatt(a tabi szedés első 3 hónapjában ez még rendbe lenne)Időben veszem be,percre pontosan,nem volt hasmenésem,semmilyen más gyógyszert nem szedek mellette.De akkor mitől van?Úgy gonolom,ha egy tabi nem válik be,az az első 3 hónapban jelentkezne,hisz addig szokja meg a szervezet.Sajna a Gracial előtt,Belarával is ez volt,csak ott 5 hónap után jelentkeztek ezek a tünetek(csak súlyosabban)így váltottam.Erős lehet vagy gyenge a szervezetemnek?Tudom,hogy ezt pontosan orvos mondhatja meg,időpontot is kértem,de én a véleményetekre vagyok kíváncsi,hátha más is járt igy.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Azt, hogy erős vagy gyenge azt az orvos tudja hormonszint mérés alapján megmondani.
Mellékhatások akkor is lehetnek, ha megfelelő a hormonszint, ilyenkor egy azonos "erősségű" de más összetételű tablettát ad a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!