Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen természetes esemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen természetes esemény utáni "trükköket" ismertek? Ha esetleg nincs kéznél esemény utáni tabletta.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Én nemazt mondtam h nemtudom miaz a védekezés -.-

de ha pl a nő nemszed tablettát és kilyukad a gumi...

mert ilyen is történhet

2009. ápr. 6. 21:05
 12/22 anonim ***** válasza:
43%
Én is citromos vizet ajánlok,de nem 100,hogy nem lesz terhes...
2009. ápr. 6. 21:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor használjatok mellé kúpot vagy krémet, vagy vegyétek ki félúton és elégítsen ki orálisan, mi így csináljuk. Ha pedig hiba csúszik be csak a 72 órás tabletta van. A szex nem játék... Nincsenek "trükkök".
2009. ápr. 6. 21:08
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Elmész a dokihoz és felíratod a tabit. Más megoldás nincs. De még akkor is imádkoznod kell, mivel a hatékonysága ennek sem a legjobb (15% marad terhes).
2009. ápr. 6. 21:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kéznél tabletta akkor tessék elmenni másnap és felratni a tablettát. Mivel 72 órás a dolog, ezért fel lehet nyugodtan íratni másnap. Én a második napon írattam fel, és vasárnap volt, a Margit kórházban. Csak monogrammot kérnek, semmi igazoló okiratot. És a vényt sem kell kitölteni. A szülészeti osztályon írják fel. Én a tablettától olyan rosszul lettem, hogy megfogadtam többet ha nem is védekezek inkább szülök... De inkább nem is írnám le mik voltak, a lényeg hogy a mai napig szenvedem bizonyos tüneteit.. Persze nem mindenkire hat így, csak kevesekre.
2009. ápr. 6. 21:57
 16/22 anonim ***** válasza:
17%
Hát...Elnézve a válaszokat,Ti még nem hallottatok arról a "pezsgőtablettás intimzuhanyról",amit gyógyszertárban lehet kapni. Nem tudom pontosan mi a neve,de ilyen vastagabb fecskendőféle és feloldod benne a tablettát és felnyomod(mármint az oldatot).Ez kifejezetten a sperma eltávolítására van. Gyógyszertárban kérdezd meg,tudni fogják miről van szó.De ez csak 95%-os biztonságú.
2009. ápr. 6. 23:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mire elmész a gyógyszertárba és felnyomod magadnak ezt az oldatot, a spermák már rég elérték a céljukat!Tehát felesleges!
2009. ápr. 7. 19:01
 18/22 anonim ***** válasza:

meginni kell a citromos vizet v.irrigálni?

én azt hallottam hogy a pisit meginni az is jo rá nem tudom azert ez furan hangzik nem?

2009. ápr. 7. 22:03
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát én agyfaszt kapok.

Meginni a citromos vizet? Még a hüvelybe öntve sem hat! Meg... Pisit inni?! Jézus... Ezek mind a gyomorba kerülnek, könyörgöm, nem a méhetekbe!

A tabletta valóban nem olcsó, de az abortusz vagy a gyerek sokkal drágább!

Istenem...

2009. ápr. 7. 22:42
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem kérek lehurrogást,csak egy ismerős nagymama teherbeesése jutott eszembe!

Ő azt mondta szex után mindig szaladt pisilni!

Soha nem védekeztek,soha nem is maradt terhes!

Szóval ő azt mondta 1-szer nem ment ki szex után pisilni,jött is 9 hónap múlva a kisbaba!

2009. ápr. 8. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!