Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszert kiadnak a boltban 18 éven aluliaknak?
Nekem nővérem mesélte,hogy anno egy eladónő rákérdezett,hogy "minek ez neked?"... :D nővérem egyszerűen lekezelte..." oké, akkor nem veszem meg, de a gyerekeket ön eteti és ruháztatja!"
Nem is kérdezett többet a nőci...
Mindig is furcsa téma volt az óvszer vásárlás. Manapság rengeteg reklám, felhívás van, hogy "használj óvszert". Én lefogadom, hogy ha a multicégek tényleg, arra mennének, hogy a fiatalok igen is használjanak óvszert, akkor nem annyiért árulnák, mint amennyi. Vannak elég energikus párok is szex terén, akik napi többször is szeretkeznek, azok simán bepuszilnak egy 3 darabos óvszert naponta, ami havi szinten már egy elég szép kis összeget alkot.
Nem beszélve a sok bunkó pénztárost aki beleköt a fiatalokba, hogy óvszert akarnak venni. Aztán a fiatal maradék bátorsága is elmegy attól, hogy még egyszer óvszert vegyen. A legundorítóbb,amikor beleköt az eladó a fiatalba, hogy óvszert vesz, aztán meg pampog, hogy "Ehj de sok a fiataloknál az abortusz"....
Utolsó, teljesen egyet értek Veled!
Amúgy én lány vagyok, nőgyógyásznál még nem voltam, pedig szeretnék elmenni, csak egyedül félek, olyan bnőm meg nincs aki jönne velem. Anyukámat meg hagyjuk.....
Szeretnék fog.gátlót, nem csak a szex miatt, 3 éve megvan és eléggé rendszertelen és görcsöl is sokat a hasam közben. Arra kéne inkább. Nem rég, pár hónapja veszítettem el a szüzességem, de féltem mindig is az óvszer vásárlásától. Sokat láttam,hogy az előttem ezt vásárló fiatal 15-20 körüli lányokat az eladók hogy vizslatják és flegmáznak velük. Mintha ciki lenne a gumi... Azért akarok most venni, mert eddig mindig a párom vette, de mi van, ha nála nincs és mégis megkívánjuk egymást? Tartalék kell :)
De én tuti elküldöm a jó fenébe az eladót, ha húzza a száját....
Ne aggódj, meg tudod venni.
Én a nagy boltokat szeretem, mert ott nem találkozol kétszer ugyanazzal a személlyel. Tescoban a múltkor ki volt téve a síkosító is, nem kellett kérni.
A pénztárnál jusson eszedbe hogy szívesen cserélnének veled: fiatal vagy, szép és hamarosan szexelni fogsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!