Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex fog. Gátlóról hallottatok már?
Hallod, szerintem aki ezt az oldalt böngészi már biztosan hallott róla :) Mondjuk én semmit sem tudok mondani róla, de próbálj rákeresni a keresővel, úgy szerintem megtudhatsz ezt-azt :D
Remélem segítettem.
F/18
Rengeteg fórum szól róla, és nem túl megbízható...maximum megszakítással...
Én használtam a hülyevkúpot, de égetett-csípett, előtte 20 perccel már felkellett helyezni, és mivel olyan mint a viasz, orálozni sem tudtunk...
Használtam kúpot, csípett, folyt ki a hab.
Használtam tablettát, csípett, égetett. Ill. csak a páromat mind a kettő. És azért az orál, mint ahogy az előttem szóló is írta, háááát.... amikor folyik ki belőled valami, nem biztos hogy odateszed magad.
A többit nem próbáltam, de van a másik a phatentex, az sokak szerint jobb, mert van akinek nem csíp.
Ja, meg a magömlés előtt 10 perccel, ha közben teszed fel, akkor a pillanatnak annyi, ha meg előtte akkor nézd az órát.
Viszont van aki elégedett vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!