Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » "Házi" fogamzásgátló módszerek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Házi" fogamzásgátló módszerek? (bővebben)

Figyelt kérdés
Igen, tudom, hogy nagy valószínűséggel nem használnak, óvszerrel szoktunk védekezni, csak érdekel. Például hallottam, hogy aktus után a forró fürdő csökkenti a teherbeesés veszélyét. Ilyesmikről hallottatok/tudtok/próbáltátok?
2011. júl. 26. 18:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
igen, tudom.. de még mindig jobb, mint bármi más.. kár h én nem hasznalhatom....
2011. júl. 26. 19:36
 12/15 P.szandi válasza:
Hát sztem ne szexelj,és tuti nem lesz baby.
2011. júl. 26. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:

házi módszer...mondjuk vasbugyi :)

A forró fürdőt meg előtte kell, mert a meleg vízben csökken a spermiumok életképessége. Bár nem hinném, hogy sokkal kényelmesebb lenne a pasinak "tojást forralni" mint óvszert venni. :S

2011. júl. 26. 20:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. Lányként kérdeztem a forró fürdőt.
2011. júl. 26. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:
az a pasinak ér vmit.. neked semmit..
2011. júl. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!