Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha terhessegi tesztet veszunk, kotelezo reggel pisilni ra, De miert?
Azért reggel, mert este gyülik fel a legtöbb HCG hormon a vizeletedben. Ezek a tesztek meg ennek a mennyiségét mérik.
Korai szakaszban jobb reggel, ha sokat késik a menzesz, akkor a nap bármelyik szakában elvégezhetö.
Mikor kell megjönnie?
az az igazsag, hogy hirtelen 7kg fogytam.. es nagyon durvan meglatszik, emiatt amiota lefogytam elmaradt a mensesem, pontosabban november ota.. :( ezert sajnos fogalmam sincs, h terhes lehetek-e vagy sem. Voltunk nogyogyasznal, akko meg szuz voltam majusban veszitettem el 17eves vagyok, es ..felirt 2 gyogyszert az egyiknek azt irta 5nap szedes utan megkell jojjon, de nem jott meg :-??
ugye mondta az orvos h a hirtelen fogyas miatt kimarad, mert a szervezet kell sporoljon vmibol. En meg hat, megcsinaltam akkor a tesztet, de negativ lett. De menszeszem azutan sem lett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!