Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet fogamzásgátlót szerezni recept nélkül? Yadine kéne!
Yadine anti bébi tabi kéne, mert szeretném ha nőne a mellem és mindenki azt javasolja! Attól úgy leszek nőies, hogy közbe nem hízok. Viszont a dokinak nem merem mnodani, hogy ezért szeretnék gyógyszert váltani, ha meg kitalálok valamit, akkor félek h pont nem azt írná fel!
Valaki tud róla hogy lehetne szerezni?
hát az én dokim hülye mnit a segg, és én sem azért keresek bogyót mert hülye vagyok, ez egy elhatározás, nem lettem hülyébb másnál, vagy magamnál. Amugy eddig egy tapi se vált be, de muszaly szednem. Nekem énlküle is fel volt borulva háztartásom meg a bogyó se hozta rendve, ha bajom van az nem a bogyótól van és nem miattam, hanem a doki miatt, vagy mert genetikailag örölötem.
a bogyómra az van ráirva, hogy depressziosok nem szedhetik, elvileg egyik bogyot sem szedhetik, meg hogy a dokinak meg kéne vizsgálnia előtte, és nem vizsgált meg, és ráadásul depis is vagyok, mert papirom van rola, és oskszor kaptam bogyoktol sirogörcsöt. Tehát ha valaki itt okoskodik, azzal nem leszek előbbre. Amugy nem akartam venni senkitől, csak kérdeztem, mert érdekel!
régóta érdekel a fogamzás, a test fejlődése, és a különféle betegségek!
ja és ugy gondoltam, hogy feliratok a dokival egy másikat, aztan utana keresek neten is, hogy ne kelljen mnidig feliratnom, hanem tudjak olcsobbér szerezni előre sok dobozzal, a doki szó nélkül egyből felir mnident, szal attól még nem lett orvosilag biztonságos, azt akárki meg tudná tenni. Unokatesóm magának való bogyót két évre valot szerzett. De nincs attól még baja tőle, és teherbe sem esett :)
ha más bogyót szed valaki kakor sem esik teherbe, meg drogos sem lesz, csak akkor eshetsz teherbe, ha hasmenésed van és nem szivodik fel gyogyszer :)
nem hinném h a bogyótól alakulna ki ciszta, maximum cisztások nem szedhetik
amugy a többség tényleg azt mnodja, h a yadine től nőtt a melle
ajánlom figyelmedbe a cikket,a fog.gátló mellékhatásairól szól.
egyébként nyugodtam mond meg a dokidnak h miért akarsz gyógyszert váltani és milyet,ha ismernek a patikába akkor oda adják recept bélkül. Én netről tuti nem vennék meg gyógyszert,de te tudod
Az én fogigátlómra is azt mondták, nem hizlal, de a mellem nőni fog tőle. Felszedtem 10 kilót fogyókúra mellett, a mellemre meg jóformán egy dekát se...
Ha recept nélkül akarsz fogigátlót szerezi, keress valakit, aki pont ezt szedi, és hajlandó lenne duplán íratni, vagy épp abba akarja hagyni, de íratná tovább. Játszik még a fórumos verzió is. Sajnos egyik sem hosszútávú, és végképp nem egészségbiztos megoldás.
Amit én tanácsolok: Menj el a dokihoz, és kérdezd meg, válthatnál-e. Ha kérdezi, miért, mondd meg, hogy a melled miatt, kész. Ha kicsi a melled,hozzáteheted, hogy enyhén depressziós vagy tőle, ami mellesleg lehet a gyógyszer miatt is, az jó duma...
a legegyszerübb elmenni másik dokihoz,és annak alapból azt mondani,hogy yadine-t szedsz,csak a te dokid nem ér rá/megszünt,bármi egyéb,simán felirja,csak az előző rákszürésed eredménye kell neki
de mindemellett nem javaslom,nekem yadintol nem a mellem nőtt,hanem a vérnyomásom,de durván...
Ha segg a dokid, keress másikat. nem állnak a háétad mögött géppuskával, hogy csakis ehhez járhatsz.
Épeszű ember receptköteles gyógyszert nem próbál meg recept és orvosi javallat nélkül szedni - akkor se, ha az unokatesója ezt csinálja. Nem muszáj mások után a kútba ugrani. Nem mentség, hogy depresszióval kezelnek. Én is voltam depressziós, bogyót is szedtem rá, de a józan eszem attól még megvolt.
A melled nem fog egnőni a gyógyszertől. Sajnálom, de így van. A mellméretét mindenki örökli, csak a szülések-szpotatások és az elhízás növelheti a méretét. Fogigátlónál nagyonn a zsírlerakódás, és ez gyakran a mnelleken jelentkezik. Amint abbahagyod a fogigátlót, a melleid is viszazsugorodnak. Ez van.
Ja: a kontrollálatlan fogigátló-szedéstől májkárosodást lehet ám kapni, jó súlyosat. Az én orvosom félévente májfunkció-vizsgálatot írt elő, amíg fogigátlót szedtem. Ja, nekem lelkiismeretes orvosom van, pedig nem magán, csak sztk-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!