Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen problémákat okozhat az, ha 2 levél fogamzásgátló között nem tartom meg a 7 nap szünetet?
Szia!
Én Triodena-t szedtem annak idején (most babázok még) és pont így voltam, ahogy te. Felhívtam a dokim és ő mondta, hogy nem lesz semmi baj, kimarad egy menzi, ha folytatom tovább. Vagyis szünet nélkül szedtem 2 levéllel. Semmi bajom nem lett, és szültem is egy egészséges babát...
Egyébként a tájékoztatóban lehet benne van.
Szia!
Ugyanazt szedem már több, mit 5 éve, amit Te.
Számtalanszor kellett már nekem is ehhez a módszerhez folyamodnom.
Nos, ha lement az első levél, akkor ne hagyj egy napot se ki, hanem folytasd rögtön a második levéllel és szedd végig.
Semmi mellékhatása nem lesz-nálam az 5 év alatt nem volt-, maximum annyi, hogy amikor majd megjön, erősebb lesz,és talán a megszokottná több ideig fogsz vérezni. Ne aggódj, annyira jó gyógyszer, hogy ha eddig nem volt vele gondod, ekkor se hiszem, hogy lesz.
SZia!
Én Meliane-t szedek, de én is alkalmaztam már nem egyszer, a mostani betegtájékoztatójában már benne is foglaltatik ez a lehetőség. Én viszont pusztán egy héttel sedem tovább, ha szükséges, és így egy héttel később jön meg. Semmi változás se hangulatban, stb, ugyanazon a napon jön meg, csak egy héttel később. Sajna majdnemhogy bukik így egy levél, de az megmarad a "kitolós" napokra, ha alkalmazni kell még. Nekem annyit mondott a doki, hogy ne túl gyakran alkalmazzam, végtére is a hormonokkal játszok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!