Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel védekezés nélkül szexeltünk és aggódunk, hogy nehogy teherbe essen. Viszont nem élveztem belé, előtte kivettem, mégis aggódunk nagyon mindketten. Mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Vasárnap délután történt a dolog, szóval még a 72 órás eseményutáni tablettát ma vagy akár még holnap be lehet venni.. Mi tévők legyünk? Az eseményutáni tablettának milyen mellékhatásai vannak?2011. júl. 19. 11:21
11/18 anonim válasza:
igen, van ilyen, az irodalmi adatok alapján 0,1 az esélye mindennek.
12/18 anonim válasza:
Persze. Ettől még esély van rá.
13/18 anonim válasza:
sokak születtek már meg a 0,1%-os esélyre húzott lapból
14/18 anonim válasza:
nézd, tizenévesen én se ajanlom az ilyenfajta védekezést.. csak leirtam az adatokat.. de azért elég nagy pech kell hozzá, h beletartozzanak ebbe a %-ba.. ha ugy nézed, az óvszernél is van 1 %, h teherbeesik a lány..
15/18 anonim válasza:
Persze. De ha ugyanezt óvszerrel csinálják, akkor a sok 0,1% még tovább csökkenti egymást... Most megnyugtathatjuk, hogy "ok, semmi baj, ügyesek voltatok, nyugi nem leszel terhes, és legközelebb sem leszel, csináljátok bátran, mint az állatok" - de azt hiszem, ez hiba lenne. Inkább nem kéne védekezés nélkül szexelni, ha nem akarnak gyereket.
16/18 anonim válasza:
persze, h nem kellene védekezés nélkül szexelni! ilyet nem is mondtam! csak leirtam, h azért a teherbeeséshez is sok minden kell.. nem hiszem, h 1 alkalomtól baj lenne, de jobb biztosra menni, ha már lehetséges..
17/18 anonim válasza:
Igen, valójában asszem minden 2000 védekezés nélküli közösülésre jut egy terhesség. Szóval igazad van, tényleg nagyon sok mindennek kell együtt állni.
Csak hát erre játszani... :-S
18/18 anonim válasza:
Én már lassan 2 éve a vőlegényemmel a megszakításos modszerrel védekezünk és lám még egy babánk sincsen. Először én is vettem be 72 órás gyógyit, de senkinek nem ajánlóm , annyira fájtam utána. Szóval ne parázzatok. És hülyeség azt mondani, hogy apuka, mert nem lesz az!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!