Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » SŰRGŐŐŐS! Részegen véletlenül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SŰRGŐŐŐS! Részegen véletlenül aspirin helyett barátnőm fogamzásgátlóját vettem be. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 23:08
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

kedd van, utolsó.

amúgy csak épp azt próbáltam elmagyarázni a 87%-os csajnak, aki nem értette, hogy a 19F miért oltja, amikor tudja róla, hogy csaj, és miért komálja, mikor nem tudja, hogy csaj, mert valószínűleg akkor, amikor a 19F nem tudja, hogy a 87%-os csaj csaj-e, akkor nem tudja, hogy ő az, hisz több ezren lehetnek 87%-osak itt az oldalon. de mikor a 87%-os csaj elmondja, hogy ő csaj, akkor a 19F rögtön felismeri, és oltogatni kezdi. ha a 19F nem tudja, hogy ő a 87%-os csaj, akit utál, akkor meg komálja. így már érthető?

2011. júl. 19. 00:10
 22/39 anonim ***** válasza:
tökéletesen
2011. júl. 19. 00:11
 23/39 anonim ***** válasza:
ennek határtalanul örvendek.
2011. júl. 19. 00:12
 24/39 anonim ***** válasza:
hasonlóképp
2011. júl. 19. 00:13
 25/39 anonim ***** válasza:

19F!

Faja, hogy még annyit sem nézel ki belőlem, hogy ez már leesett... de gondoltam villantom, hogy ki vagyok, csak, hogy tudd, hogy milyen utálatos bűnt követtél el azzal, h éppen az én riposztomat dicsérted meg! Hahaha! XD

2011. júl. 19. 00:14
 26/39 anonim ***** válasza:
amúgy 87%-os csaj, miért utáljátok ennyire egymást a 19F-val? lehet, hogy jártok és itt direkt szivatjátok egymást ezen az oldalon?
2011. júl. 19. 00:34
 27/39 anonim ***** válasza:
és azért szivat mert csaj vagy? lehet h ratyi
2011. júl. 19. 00:41
 28/39 anonim ***** válasza:

Vah... Én egy cseppet sem utálom őt! Hát nem is ismerem! Sőt, ami azt illeti, vannak okos és vannak vicces válaszai. Mit utálnék benne?!

Biztosan neki van valami baja velem, de ez engem egy pötyet sem zavar! :D

Vagy az is lehet, hogy nincs is semmi baja velem, csak amikor odaírom, hogy lány vagyok, akkor hülyébbeket írok, mint amikor csak úgy beugatok valamit... ki tudja... :DDD

De ím, a további félreértések elkerülése végett fölfedem a valódi álnevem ( XD XD XD ) és akkor nyugodtság lesz! :D

2011. júl. 19. 00:55
 29/39 anonim ***** válasza:
na, örülök, hogy ezt tisztáztuk! ki tudja, lehet hogy ez hatással lesz 19F-ra, lehet megkedvelitek egymást, bármi lehetséges! sok sikert! ja és köszönjük, hogy felfedted a valódi álneved, így 19F ezentúl biztos felismer, és nem kever össze más 87%-osokkal=)
2011. júl. 19. 01:00
 30/39 anonim válasza:

Szilvás buktát mert azt szeretem.

emberek hhogy senki nem sütötte még el ezt a lejárt poént, betegek vagytok vagy csak már fáradt mindenki? :S

2011. júl. 19. 02:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!