Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy lenne a legésszerűbb védekezni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok.(erre nem kérek külön kommenteket...) A barátommal 1-2 hónapig gumival védekeztünk. Utánna egyszer kiszakadt a gumi. Iszonyat kétségbeesett voltam hogy mit tegyünk. Természetesen esemény utánit vettem be. Nos az a probléma hogy azóta nem is szexeltünk, több mint 1 hónap telt el és tudom hogy ez így se neki nem jó se nekem. Gondolkoztam fogamzásgátlón, de igazából nem tudom hogy azal kapcsolatba hogy is mennnek a dolgok. De tudom hogy gumival nem tudnék szexelni mert végig csak azon járna az agyam hogy mi lesz ha megint kiszakad. És azt soha nem akarom megint átélni. Kétségbe vagyok esve mi lenne a legjobb megoldás?2011. júl. 18. 12:15
11/15 A kérdező kommentje:
helyesen volt felhelyezve a gumi, mindig figyeltük hogy nehogy levegő kerüljön bele, és mégis megtörtént hogy kiszakadt.
2011. júl. 18. 15:48
12/15 anonim válasza:
A gumi+hüvelyi spermaölő együtt jó. Megértem az aggodalmad, de ez elég lesz!
13/15 A kérdező kommentje:
és nagyonnagyon félek h mivan ha bekövetkezik mégis másodjára is. tudom hogy nem nagy esély van rá de mégis félek mert már egyszer megtörtént.
köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
2011. júl. 18. 15:52
14/15 anonim válasza:
ok, én csak azért mondtam a pharmatexet, mert nekem bevált :)
15/15 anonim válasza:
12:12, azóta elolvastam még pár fórumot, és akinek a Patentex csíp, annak a Pharmatex jó és fordítva. :) Szóval egyéni érzékenységtől függ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!