Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit tegyek? Elkezdhetem előbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Elkezdhetem előbb szedni, mint ahogy megjön és talán így csúszni fog?

Figyelt kérdés
Aznap megyek nyaralni, amikor meg kellene jönnie a menstruációmnak.Eddig már szedtem fogamzásgátlót, de abbahagytam, szóval tudom hogy mikor kell elkezdeni és hogyan csúsztathatom. Kérek hasznos információt ezzel kapcsolatban?!
2011. júl. 17. 20:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tudod mikor kell elkezdeni és hogyan kell csúsztatni, akkor nem egészen értem miért kérdezed.

De...én úgy tudom,nem lehet előbb elkezdeni,max ha nagyon muszáj, ne tarts szünetet a két levél között,de ezt nem lehet túl sűrűn, mivel így egyáltalán nem jön meg.

2011. júl. 17. 20:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Azért, mert nem akkor akarom elkezdeni, amikor megjön. Csak nem volt benne biztos, hogy az úgy jó, ha elötte kezdem el szedni. Amúgy csak most csinálnám ezt először meg utoljára, mert nem akarom teljesen megbolygatni a szervezetemet. De ezt most muszáj.
2011. júl. 18. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Okés,értem,s remélem így a következő levél folytatásával meg tudod oldani. Ha nem hát marad a tampon. Jó nyaralást!:)
2011. júl. 18. 19:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2011. júl. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!