Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Beágyazódás vagy tabletta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beágyazódás vagy tabletta?

Figyelt kérdés
Még nincs 72 órája, hogy lefeküdtem a sráccal, és nem védekeztünk. Hüvelytablettát használok (nem mint fogamzásgátló, hanem mint gyógyszer), ami tegnap, miután felhelyeztem, eléggé csípett, előtte ilyen még sose volt. Este elkezdtem vérezni. Csak ma reggel tudatosult bennem, hogy lehet, hogy terhes vagyok, ugyanis ez lehet a beágyazódás jele is - vagy még nem telt el annyi idő, hogy ez a folyamat bekövetkezzen? Esetleg a tabletta miatt? A betegtájékoztató nem említ vérzést. A ciklusom 19. napján vagyok. Nem kérek fejmosást, hanem lehetőleg normális válaszokat. Köszönöm szépen!
2011. júl. 16. 06:34
 1/5 A kérdező kommentje:
Ha ez már a beágyazódás jele, akkor a terhességi teszt kimutatja?
2011. júl. 16. 07:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kimutatja
2011. júl. 16. 10:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha 72 óránál kevesebb telt el az aktus óta, akkor még el tudsz menni esemény utániért. Beágyazódási vérzés még nem lehetett, ahhoz több idő kell, a terhességi teszt pedig ilyen korán még semmit nem mutat.
2011. júl. 16. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
A beágyazódás még túl korai lenne. A beágyazódás több napot vesz igénybe, a fogantatástól számított 6. naptól a 10-12. napig tart.
2011. júl. 16. 17:03
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyan már, lehet h csak annyira kimart, h véreztél, vagy vadabbul ment a szex.......
2011. júl. 18. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!