Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fogamzasgatlo szedese mellett lesz valaki terhes, akkor tenyleg ingyenes az abortusz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 16:05
11/12 anonim válasza:
Nem. Ugyan miért lenne, Hogy bizonyítanád be, hogy megfelelően szedted? Simán lehet, hogy néha kihagytad, vagy kihánytad...
Ráadásul bele is van írva, hogy nem 100%. Perelni nem érdemes, mert úgy sem fogod megnyerni.
És nem, az első sem ingyenes. Minden esetben 30 ezer forint körüli összeg. Ebből akkor kaphatsz engedményt, ha hátrányos helyzetű vagy (nem tudom mi kell hozzá, de mikor elmész elintézni, biztosan felvilágosítanak). Illetve akko lehet ingyenes, ha hasonló történik, mint az egyik válaszadónál. Vagy pl. a terhesség veszélyezteti az életed.
12/12 anonim válasza:
Én most az olvastam, hogy a feltüntetett esély nem a gyógyszer minősége miatt, hanem az esetleges emberi mulasztások következtében jön létre. Tehát az az 1% valamit elmulasztott közbe. (nem vett be egyet vagy többet, hányt, hasmenése volt, antibiotikumot szedett) Ebből kifolyólag a cég nem lehet hibás... Szóval nem valószínű, hogy kifizetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!