Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehet terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet terhes? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először sexeltem a BARÁTNŐMMEl

, gumi nélkül, és most aggódom. Nem ez volt az első aktusom védekezés nélkül, és ismerem magam, tudom hogyha jön,nemvagyok lusta és kiveszem. Ez végeredménybe most is így történt viszont mivel korom sötét volt (pár gyertya) lehet hogy miközben húztam ki egy pici becsúszott. De megmondom őszintén szerintem ezt csak az aggodalom szülte. Az igazi problémám hogy a barátnőm mondta hogy létezik bizonyos "előváladék" amiről (lehet hogy hülyevagyok és tudatlan) de én még nemhallottam.... aztán annyit mondogatta hogy ettől kezdtem beparázni.

Melletünk szóljon hogy hogy barátnőmnek vasárnap jött meg, és csütörtökön sexeltünk... elvileg ilyenkor kisebb az esélye a fogantatásnak. (1,5 hét mig biztosat mutat a terhességi teszt... várunk) Szerintetek ?

19/fiú

2011. júl. 12. 14:51
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
nem is valaszt akarsz, hanem belekotni masokba..
2011. júl. 14. 02:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!