Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehet terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet terhes? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először sexeltem a BARÁTNŐMMEl

, gumi nélkül, és most aggódom. Nem ez volt az első aktusom védekezés nélkül, és ismerem magam, tudom hogyha jön,nemvagyok lusta és kiveszem. Ez végeredménybe most is így történt viszont mivel korom sötét volt (pár gyertya) lehet hogy miközben húztam ki egy pici becsúszott. De megmondom őszintén szerintem ezt csak az aggodalom szülte. Az igazi problémám hogy a barátnőm mondta hogy létezik bizonyos "előváladék" amiről (lehet hogy hülyevagyok és tudatlan) de én még nemhallottam.... aztán annyit mondogatta hogy ettől kezdtem beparázni.

Melletünk szóljon hogy hogy barátnőmnek vasárnap jött meg, és csütörtökön sexeltünk... elvileg ilyenkor kisebb az esélye a fogantatásnak. (1,5 hét mig biztosat mutat a terhességi teszt... várunk) Szerintetek ?

19/fiú

2011. júl. 12. 14:51
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Ó,igazad van!Egy tapasztalt ember nem aggódik,mert annyi mindent megtapasztalt már,hogy neki semmi sem újdonság,még az előváladék létezése sem. :)

Na,azt hiszem jó délutánom lesz,mert röhögnöm kell rengeteget. :)

2011. júl. 13. 13:22
 42/51 A kérdező kommentje:

"Hát egy ilyen kis tapasztalatlan fiúcska nem tud felhúzni.Elég rosszul tudsz még szöveget is értelmezni.Türelmetlenül várom a következő fórumot,hogy jaj,segítség,a csajom terhes lett az előváladékomtól,mit tegyek?Meg tudod,addig amíg azt sem tudod 19 évesen,hogy létezik előváladék,addig nem akard bizonygatni,hogy okos és tapasztalt vagy.

""

már nem azért kedves egyetemista lány,de nem én járok fórumokra osztani az észt 24 évesen ! ez az első és az utolsó kérdésem ezen az oldalon... legalábbis ebben a témában biztos... mindenre az élet tanitott meg, hát lassan ezen is túlleszek

2011. júl. 13. 13:22
 43/51 A kérdező kommentje:

"Ó,igazad van!Egy tapasztalt ember nem aggódik,mert annyi mindent megtapasztalt már,hogy neki semmi sem újdonság,még az előváladék létezése sem. :)

Na,azt hiszem jó délutánom lesz,mert röhögnöm kell rengeteget. :)"

egészségedre... bár mivel lelépek melózni és irodából nem a gyakori kérdéseket fogom figyelni ezért sok reakción nemfogsz röhögni...

2011. júl. 13. 13:23
 44/51 anonim ***** válasza:
Tudod én pont azért vagyok itt,mert elég sok a tudatlan ebben a témában és segítek nekik,mert szívesen fogadják és nem kiakadnak.Amúgy kössz,még maradok is kisfiam:)
2011. júl. 13. 13:24
 45/51 anonim ***** válasza:
Hát tudod nekem már ez is munka,ha lenne logikád...
2011. júl. 13. 13:25
 46/51 A kérdező kommentje:

az interneten azlehetsz aki akarsz ... képzeld én is nagyon sokmindent tudok a szülésről

A nyákdugó kevés véres-kocsonyás váladék formájában kilökődik, amikor a méhszáj tágulni kezd. Ez nem azonos azzal, mikor a magzatvíz elfolyik, ilyenkor a baba még a magzatburok biztonságában van. Bár ez egy korai jele a szülés megindulásának, még több napod, sőt akár 1-2 heted is hátra lehet a szülésig! Mint bármikor a terhesség folyamán, ha vérzést észlelsz, azonnal beszélj az orvosoddal!

ja amugy meg orvos vagyok... na haggyuk már ! köszönöm eléglesz.

2011. júl. 13. 13:26
 47/51 anonim ***** válasza:
jól kimásoltad...na pápá,én nem süllyedek le szintedre,félek még túl tapasztalt leszek
2011. júl. 13. 13:30
 48/51 A kérdező kommentje:
na mert szerinted kapásból leirtam ? öregem .... -.- te is kb ígylehetsz egyetemista... gondolom wikipédiáról tanultál meg olvasni is.. na pápá anyukám
2011. júl. 13. 13:32
 49/51 anonim ***** válasza:

Most nem azért de ezért raktad ki a kérdést? Felgyere megnézd ki mit ír és mindenkit TE osszál ki? Mert vannak ilyenek, de ha komoly volt a kérdés eléggé eltértél stílusban. És ha ezek után még mindig azt írod, hogy ,,de hát én nem vagyok hülye hisz időben kihúzom" akkor még mindig nem érted az előváladék lényegét. És írhatod nyugodtan, h milyen tapasztalt vagy (hisz mint írtad voltak korábbi ,,áldozatok"), de ettől még védekezésben a leírtjaid szerint koránt sem vagy az. De remélhetőleg a barátnőd majd felvilágosít.

22N

2011. júl. 13. 16:58
 50/51 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nem támadásképp, tényleg.

Én 17 évesen már rég hallottam az előváladékról, te meg nem, erre bizonygatni akarod, hogy tapasztalt vagy. Egek ura...

Figyelj, ha annyira tapasztalt vagy, nem írod ki a kérdést. A "hülye 24 éves egyetemista lánynak" meg fullra igaza van. Fogadd el, hogy segíteni akart, nem kioktatni.

Üdv.

F

2011. júl. 13. 22:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!