Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szerintetek lehet terhes?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet terhes? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Először sexeltem a BARÁTNŐMMEl

, gumi nélkül, és most aggódom. Nem ez volt az első aktusom védekezés nélkül, és ismerem magam, tudom hogyha jön,nemvagyok lusta és kiveszem. Ez végeredménybe most is így történt viszont mivel korom sötét volt (pár gyertya) lehet hogy miközben húztam ki egy pici becsúszott. De megmondom őszintén szerintem ezt csak az aggodalom szülte. Az igazi problémám hogy a barátnőm mondta hogy létezik bizonyos "előváladék" amiről (lehet hogy hülyevagyok és tudatlan) de én még nemhallottam.... aztán annyit mondogatta hogy ettől kezdtem beparázni.

Melletünk szóljon hogy hogy barátnőmnek vasárnap jött meg, és csütörtökön sexeltünk... elvileg ilyenkor kisebb az esélye a fogantatásnak. (1,5 hét mig biztosat mutat a terhességi teszt... várunk) Szerintetek ?

19/fiú

2011. júl. 12. 14:51
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

Nem azért vagy ,,állat", mert szexelni akartál, hanem azért, mert nem védekeztél.

És ne csak a megnyugtató válaszokat szeresd (bár tudom h ez könnyebb), az a minimum, hogy ezután utánaolvasol/nézel a dolgoknak, olyan helyen ami megbízható (nem egy kamucikk a neten). Szép dolog a szerelem de mindkettőtök jövőjével játszol ha nem veszed komolyan ezt. Gondolom nem ezt szeretnéd.

2011. júl. 13. 11:52
 22/51 A kérdező kommentje:
úgy beszélsz mintha tudnál akármit is a sorokon kívül... gyere üljünk le egy kávé mellé és mindent elmondok részleteiben
2011. júl. 13. 12:18
 23/51 anonim ***** válasza:
Köszi, de jelen esetben nem nekem kell a tanácsadás hanem te kérted :)
2011. júl. 13. 12:20
 24/51 anonim ***** válasza:
Tudod az a különbség köztünk,hogy én felelősségteljesen gondolkozom.Szerinted hányan szeretnének gumi nélkül szexelni?Azt hiszed te vagy az egyetlen?És ha olvasgatsz itt a fórumon,akkor észreveszed,hogy a legtöbb terhes vagyok e fórumban ott van,hogy nem védekeztek.Csak kevés az,aki írja,hogy védekeztek és mégis fél.6 éve vagyunk együtt a párommal és abból 5 éve gumival védekezünk.Mégis kibírjuk,pedig nekünk se jó.De pont azért bírjuk ki,hogy utána ne írjunk különböző fórumokra beparázva,hogy terhes vagyok e.Én azt hittem,hogy 19 évesen már több esze van egy srácnak annál,hogy ne az egóját és az élvezetet részesítse előnyben,hanem legyen felelősségérzete.Amúgy nem tudom,hogy a barátnőd mit szólna ahhoz a mondatodhoz,hogy legalább az enyém lenne a gyerek.Úgy gondolod érettek vagytok hozzá?És itt nem a kor miatt mondom,mert nem egy tizennyolc-tizenkilenc éves vállalt már gyereket és fel is nevelték.Hanem azért mondom,hogy nem vagy érett,mert ha az lennél,akkor ilyen alapvető kérdésre tudnád a választ,meg nem azzal lennél/lennétek elfoglalva,hogy gumi nélkül élvezetesebb a szex.
2011. júl. 13. 12:34
 25/51 A kérdező kommentje:

12:34

egy nemet és egy kort tudnál nekem írni mester ?

2011. júl. 13. 12:47
 26/51 anonim ***** válasza:
hogyne...24 éves vagyok és szülész-nőgyógyász szakos egyetemista lány
2011. júl. 13. 12:57
 27/51 anonim ***** válasza:
ok, persze, minden megesik.. nem robot az ember, de ritka, h vki csak ugy teherbeesik.. akkor azt is tudhatod, h peteereskor se szaz h terhes lesz..
2011. júl. 13. 13:01
 28/51 anonim ***** válasza:
amugy meg persze, védekezni mindig kell, igy vagy ugy.. nem hiszem h 1 19 éves pasi annyira tapasztalt lenne, h idúben ki tudná venni.. aki tényleg ki tudja venni, az ok, de igy, tizenévesen nem.. tizenévesen én is vagy gumiztam, vagy tabiztam..
2011. júl. 13. 13:03
 29/51 A kérdező kommentje:

13:03

sosem értettem miért kell ahoz tapasztaltnak lenni, hogy kivegye valki mielőtt elmegy... hát nemazért mondom de nemvagyok hülye és ÉRZEM ha jön... kiveszem és rá pár másodpercre jön is... ennyi !!! ezzel tényleg sosem volt problem... csak a hülye előváladék zaklatott fel és ennyi...

2011. júl. 13. 13:07
 30/51 A kérdező kommentje:

"hogyne...24 éves vagyok és szülész-nőgyógyász szakos egyetemista lány"

és ennek ellenére biztos vagyok benne hogy 19 évesen több mindent megéltem mint te.

2011. júl. 13. 13:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!