Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet terhes? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Először sexeltem a BARÁTNŐMMEl
, gumi nélkül, és most aggódom. Nem ez volt az első aktusom védekezés nélkül, és ismerem magam, tudom hogyha jön,nemvagyok lusta és kiveszem. Ez végeredménybe most is így történt viszont mivel korom sötét volt (pár gyertya) lehet hogy miközben húztam ki egy pici becsúszott. De megmondom őszintén szerintem ezt csak az aggodalom szülte. Az igazi problémám hogy a barátnőm mondta hogy létezik bizonyos "előváladék" amiről (lehet hogy hülyevagyok és tudatlan) de én még nemhallottam.... aztán annyit mondogatta hogy ettől kezdtem beparázni.
Melletünk szóljon hogy hogy barátnőmnek vasárnap jött meg, és csütörtökön sexeltünk... elvileg ilyenkor kisebb az esélye a fogantatásnak. (1,5 hét mig biztosat mutat a terhességi teszt... várunk) Szerintetek ?
igen lehet, szívem szerint csomót kötnék a f@szodra, hogy ennyi idősen nem védekezel
2011. júl. 12. 17:14
12/51 anonim válasza:
Hogy a korábbi ,,áldozatok" miért nem lettek terhesek? Mert hála az égnek szerencséjük volt. Ennyi és semmi más a magyarázata. És igen, szégyenletes h ennyi idősen nem tudod ezt, nem is értem h nem lehet ezt tudni. Onnantól kezdve h valakinek feláll és mondjuk először végez önkielégítést nehogy már ezt nem veszi észre! És jó h a barátnőd legalább tudta ezt, de h akkor miért ment bele ezt se értem.
De azért örülök, h örülsz, h a gyerek a tied lesz, végül is nincs elég fiatalkorú szülő a világon.
2011. júl. 13. 00:25
13/51 anonim válasza:
igen, ettől is teherbe lehet esni, de elég kicsi az esélye.. nem kell aggodni, számoljátok ki, ha a barátnőd terméketlen napjaiban volt, akkot tuti nem lesz gond :)
2011. júl. 13. 01:08
14/51 anonim válasza:
Ez nem igaz,mert nem csak a ciklus közepén lehet peteérése egy nőnek.Bármikor megérhet egy "potya" petesejt,aminek nincs is jele.És a spermák 72 óráig életképesek,szóval ha akkor van az a potya sejt,akkor lehet terhesség.
2011. júl. 13. 09:34
15/51 A kérdező kommentje:
fszverésközben miért nincs előváladék akkor aztmondjátok meg nekem
2011. júl. 13. 10:18
16/51 anonim válasza:
egy orvos mondta nekem, h ilyen " potya " peteéréseknek a gyakorisága az irodalmi adatok szerint 0,1 %.. szal nyugi már :D
2011. júl. 13. 10:25
17/51 A kérdező kommentje:
10:25
egy normális ember. köszönöm
2011. júl. 13. 10:33
18/51 anonim válasza:
Hát érdekes,mert én meg mindenhol azt olvasom,meg hallom,hogy a legtöbb nő nem a középidőn,vagyis a hivatalos peteérésen lesz terhes,hanem sokan 7-8-adik napon,tehát akkor potya peteérés van.De a lényeg nem az,hogy kevesen esnek teherbe akkor a te verziód szerint,mert lehet akkor én tudom rosszul az adatokat,hanem az,hogy megesik.Tudom,hogy sokan ilyen kérdésekben nyugtatásra várnak,de szerintem itt nem azt kell tenni.Határozottság kell és számolni kell minden lehetőséggel,mert inkább örüljön,hogy nem terhes,minthogy a fórumon azt írják,hogy nem terhes és csak les,hogy mégis az lett.Tudjátok,jobb félni,mint megijedni.
2011. júl. 13. 10:38
19/51 anonim válasza:
Kedves kérdező!Szerintem én is normálisan válaszoltam eddig.Csak én szilárdan állok a talajon és nem vigasztallak,hogy jaj,dehogy lesz terhes a barátnőd.Szexeltetek,tehát minden esély megvan rá,ennyi.Ha nem az,akkor meg örülni kell és legközelebb védekezni.Bár most bunkó leszek,de egyszer már leírtam egy másik fórumban,hogy legyen csak terhes az összes,aki nem védekezik és vagy nevelje fel vagy menjen el abortuszra,mert akkor talán komolyan veszik,hogy igenis van következménye a dolgoknak és legközelebb védekeznek.Mert itt sem pátyolgatni kell,ha nem volt annyi esze egyikőtöknek sem,hogy valamilyen módon védekezzetek.
2011. júl. 13. 10:43
20/51 A kérdező kommentje:
10:43
bocsánat hogy szerettemvolna egyszer végre gumi nélkül szeretkezni a barátnőmmel... sajnálom hogy ekkora állat vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!