Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fogamzásgátló pecsételő vérzést okoz, akkor a hatékonysága sem megfelelő?
Nyugi!
A pecsételés attól van, hogy a fogamzásgátló (többek közt) hogy nem engedi megvastagodni a méh nyálkahártyáját.
Nekem hormonspirálom van és ugyanúgy pecsételgetek.
NA én ezt a kálváriát járom épp.
Yadint szedtem, 4 évig, pecsételtem. Írt az orvosom Qlairát, alacsonyabb hormontartalommal. UH-n többször nézett, peteérésnek nyoma sincs. Viszont ettől nem pecsételtem, hanem konkrétan véreztem 28-ból 14 napon át...
Visszamentem, írt Gracialt, majd hozzátette, ha ez sem válik be, vissza a Yadine-ra, a pecsételést meg elviseljük.
Rákérdeztem, a hatékonysága marad.
A petefészkeim eléggé odavannak, és "jegelés" miatt szednem kell fogamzásgátlót....
Na a Graciáltól nincs pecsételés, viszont az alacsony hormontartalmú tablettáknál olyan migrénem van, hogy napi 3x kell fájdalomcsillapító.
Szóval most mivel dokim szabin van, a háziorvossal iratom a doki utasítására a Yadine-t
Szóval biztosan nem csökken a védelem a pecsételés ellenére sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!