Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lehetnék így terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetnék így terhes?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy lehetnék -e terhes úgy, hogyha még szűz vagyok, a szűzhártyám is ép, a barátom viszont egy kicsit, maximum 3 centit bennem volt, aztán tovább nem, mert nagyon fájt. Attól félek, hogy ha előváladék jött, az okozhat -e problémát? (Mondjuk állítása szerint nem jött előváladék..)

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 10. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ha benned volt a barátod már nem vagy szűz és igen,az előváladéktól is lehet terhesség.
2011. júl. 10. 16:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben szerintem ettől nem kell tartanod,de azért nem ártana védekezni,ha csak nem akarsz tizenévesen abortuszra menni...
 3/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem, de miért nem húzott gumit???
 4/13 A kérdező kommentje:

azért, mert szexelni nem akartunk :D

most ez lehet, hogy hülyeség, de én arra gondoltam, hogy mivel ilyenkor az előváladék az úgymond csak "kijön", tehát nem "kilövell" :D bocsánat az idióta megfogalmazásért :D

tehát így szerintem nem tudna addig eljutni.

abban bízom, hogy nem volt előváladék, mert én igyekeztem letörölni, mielőtt betette, másrészt pedig azt mondta, hogy ő úgy érezte, nem volt.

azért köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 10. 16:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne arra támaszkodj,hogy ő nem érezte,tessék védekezni!

Biztos,hogy nem lehetsz terhes,ha csak "3centire" volt benned,és egyből kivettétek.

2011. júl. 10. 16:38
 6/13 A kérdező kommentje:

persze,tudom, de nem terveztünk semmit, csak spontán jött a dolog.

de hogyha megvan a szűzhártyám, akkor azon nem tud átmenni, nem? ezért is gondolom/remélem, hogy nincs gond.

2011. júl. 10. 16:47
 7/13 anonim válasza:
Az nem jelent semmit hogyha megvan a szűzhártyád, mivel a menstruáció során is valahogy át kell jutni a vérnek azon. Tehát van egy kis lyuk amin keresztül távozik a vér. A másik, hogy a pasik azt nem érzik, hogy mikor jön az előváladék, ne higgy senkinek! Szóval máskor inkább legyetek elővigyázatosak, inkább legyen mindig kéznél a gumi, minthogy "hiba" történjen!
2011. júl. 10. 17:19
 8/13 anonim ***** válasza:

csak gondold végig. az ici pici spermiumok nem tudnak átmenni rajta, de mikor menstruálsz a vér meg igen?

A szűzhártya egy lyukacsos hártya, amelyen menstruáció során keresztül távozik a vér. Szóval ha kifele ki tud jönni az anyag, akkor befele is be tud menni. VÉDEKEZZETEK ha nem akarsz tizen évesen terhes lenni!

2011. júl. 10. 17:21
 9/13 A kérdező kommentje:

köszönöm...

és még annyit szeretnék hozzátenni hogy épp a menstruációm utolsó napján voltam. ez miben befolyásolhatja a dolgot?

2011. júl. 10. 17:33
 10/13 anonim ***** válasza:
annyiban hogy elvileg nem volt peteérésed, így nem tudsz terhes lenni. Amrnnyiben tényleg nem volt, és pár napon belül nem is lesz. Merthogy lehet spontán is peteérés, nem csak közép időben
2011. júl. 10. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!