Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnék így terhes?
Az lenne a kérdésem, hogy lehetnék -e terhes úgy, hogyha még szűz vagyok, a szűzhártyám is ép, a barátom viszont egy kicsit, maximum 3 centit bennem volt, aztán tovább nem, mert nagyon fájt. Attól félek, hogy ha előváladék jött, az okozhat -e problémát? (Mondjuk állítása szerint nem jött előváladék..)
Köszönöm a válaszokat!

azért, mert szexelni nem akartunk :D
most ez lehet, hogy hülyeség, de én arra gondoltam, hogy mivel ilyenkor az előváladék az úgymond csak "kijön", tehát nem "kilövell" :D bocsánat az idióta megfogalmazásért :D
tehát így szerintem nem tudna addig eljutni.
abban bízom, hogy nem volt előváladék, mert én igyekeztem letörölni, mielőtt betette, másrészt pedig azt mondta, hogy ő úgy érezte, nem volt.
azért köszönöm a válaszokat!

Ne arra támaszkodj,hogy ő nem érezte,tessék védekezni!
Biztos,hogy nem lehetsz terhes,ha csak "3centire" volt benned,és egyből kivettétek.
persze,tudom, de nem terveztünk semmit, csak spontán jött a dolog.
de hogyha megvan a szűzhártyám, akkor azon nem tud átmenni, nem? ezért is gondolom/remélem, hogy nincs gond.

csak gondold végig. az ici pici spermiumok nem tudnak átmenni rajta, de mikor menstruálsz a vér meg igen?
A szűzhártya egy lyukacsos hártya, amelyen menstruáció során keresztül távozik a vér. Szóval ha kifele ki tud jönni az anyag, akkor befele is be tud menni. VÉDEKEZZETEK ha nem akarsz tizen évesen terhes lenni!
köszönöm...
és még annyit szeretnék hozzátenni hogy épp a menstruációm utolsó napján voltam. ez miben befolyásolhatja a dolgot?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!