Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért csúszik le mindig az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csúszik le mindig az óvszer?

Figyelt kérdés

Rendesen legörgetem a péniszem tövéig, de sose marad ott, mindig elkezd csúszni felfelé. Egyelőre még nem feküdtem le a barátnőmmel, csak kézzel gyakorlok, de így nem is mernék. Mi az oka?

Durexet próbáltunk, az lecsúszik. Primeros is. A Mondos óvszer ugyan jobban ottmarad, de az meg nagyon szorít, a pénisz középtől lefele tisztára elfehéredik. Nem tudom mi a normál péniszvastagság, lehet, hogy túl vastag? Mert hosszúnak nem hosszú, 14 cm.

Kérem írjatok használható megoldást. Meg szeretném tanulni az óvszerhasználatot. Különben hogy védekezzünk??

2011. júl. 9. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
masculan. kicsit kisebb mint a durex
2011. júl. 9. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagy rád a Durex! :D

Amúgy nem gáz, rám is nagy, rajtam is csúszkál, mióta lecsúszott szex közben azóta csak masculan! Az eddig nagyon jó(lekopogom), pedig nem kíméljük egymást az asszonnyal ;)

2011. júl. 9. 15:46
 3/7 A kérdező kommentje:

De a kisebb meg szorít... Megnéztem: Mondos = 52 mm. Ez szorít.

Durex = 56 mm. Ez lecsúszik.

Kettő között van valami? A Masculan ilyen?

2011. júl. 9. 16:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Régebben volt részleges fitymaszűkületem... nem lehet, hogy a fitymám nem elég rugalmas, és visszahúzódik?
2011. júl. 9. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
A síkosítós oldal kívül vagy belül van?
2011. júl. 9. 16:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Természetesen kívül. Ennyire nem vagyok amatőr :D
2011. júl. 9. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem a masculan a kettő között van
2011. júl. 9. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!