Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csúszik le mindig az óvszer?
Rendesen legörgetem a péniszem tövéig, de sose marad ott, mindig elkezd csúszni felfelé. Egyelőre még nem feküdtem le a barátnőmmel, csak kézzel gyakorlok, de így nem is mernék. Mi az oka?
Durexet próbáltunk, az lecsúszik. Primeros is. A Mondos óvszer ugyan jobban ottmarad, de az meg nagyon szorít, a pénisz középtől lefele tisztára elfehéredik. Nem tudom mi a normál péniszvastagság, lehet, hogy túl vastag? Mert hosszúnak nem hosszú, 14 cm.
Kérem írjatok használható megoldást. Meg szeretném tanulni az óvszerhasználatot. Különben hogy védekezzünk??
Nagy rád a Durex! :D
Amúgy nem gáz, rám is nagy, rajtam is csúszkál, mióta lecsúszott szex közben azóta csak masculan! Az eddig nagyon jó(lekopogom), pedig nem kíméljük egymást az asszonnyal ;)
De a kisebb meg szorít... Megnéztem: Mondos = 52 mm. Ez szorít.
Durex = 56 mm. Ez lecsúszik.
Kettő között van valami? A Masculan ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!