Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Gondok az óvszerhasználattal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondok az óvszerhasználattal, mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Úgy készülök az első alkalomra, hogy gyakorlom a maszturbációt óvszerben. Az a baj, hogy nem sokat érzek. 35-40 perc után még mindig nem mentem el, de ami nagyobb baj, hogy akkor már le is konyultam. Aki tud, segítsen valami tanáccsal. De ne olyannal, hogy szedjen tablettát a barátnőd. Meg akarom tanulni az óvszerhasználatot és kész!
2011. júl. 7. 11:51
1 2
 11/20 Bretso ***** válasza:
Szerintem először próbáld meg nővel. Kicsit... hmmm... más érzés, mint a kezed. Ha úgy sem megy utána keress más lehetőségeket.
2011. júl. 7. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló módszerek megbízhatósága a leginkább óvszerpárti felmérés és mégis:

[link]

2011. júl. 7. 12:59
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem kézzel "ok" óvszerrel, nővel pedig van mit oda tennem, mégis az mint a kérdezőnél itt, másfél óra fűrészelés és lekonyul. Annyi élvezet sincs, mint anno a kamaszként a buszon ha felállt. És valamiért hátul álltam azokban az években, a buszon akkor még hátul nem volt ülés. És az ablak volt az orrom előtt.
2011. júl. 7. 13:06
 14/20 Pj0tr ***** válasza:

Azért az óvszerhasználati statisztikák mellé tegyük hozzá, hogy amennyiben nem "romlik el" az óvszer és helyesen kezelik, akkor 100% és nem csak a terhesség ellen véd.

A teherbeesések elenyésző százaléka, hogy az óvszer gyártási hiba miatt szakad ki. A maradék pedig mind user error. Előváladék a külső felületen (hiába van egyes modelleken spermicid), körömmel kiszakítás, nem megfelelő felhelyezés miatti szakadás, nem az elejétől van fent az óvszer...

2011. júl. 7. 13:27
 15/20 A kérdező kommentje:
a megszakítás nem jön be, ez gáz?
2011. júl. 7. 13:30
 16/20 Pj0tr ***** válasza:
A megszakításos nem lesz jó. Szvsz még akkor is kisebb ha hatékonysága, ha iszonyatos nagy az önkontroll. Az elején pedig még nehezebb...
2011. júl. 7. 14:23
 17/20 anonim ***** válasza:
ne bízd a véletlenre, ilyen megszakításos meg naptár módszer... ez olyan pároknál oké akik nem akarnak babát, de ha véletlen becsúszik mégis fel tudják vállalni. Lehet hogy nagyjából működik, jóval kisebb az esély hogy baj legyen belőle, de nem ritka hogy mégis lesz. Szerintem azt tudnád csinálni, hogy vegyél vagy ultra vékony óvszert, vagy ezeket az újfajta latexmenteseket (d.-real feel vagy ls-skyn). Ezekben valamivel többet lehet érezni, próbálj ki párat. Azzal is számolj, hogy a barátnőddel mégiscsak egy kicsit jobb lesz, mert lehet hogy fizikailag hasonló érzés a kezeddel, de ott lesz ő meztelenül és a nyögései is izgatni fognak meg az egész szituáció. Szóval ne kenődj el ha nem megy a maszti gumiban, talán élesben működni fog, de ha nem akkor se érezd magad gáznak, beszéljétek meg együtt, meg fog érteni a barátnőd és nem fogja azt gondolni hogy "hú de ciki". Ja és az ágyban majd nehogy ezen görcsölj, hogy vajon el fogsz-e menni vagy sem, mert ha ezen gondolkozol nem fog menni, csak engedd el magad.
2011. júl. 7. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:

"ne bízd a véletlenre, ilyen megszakításos meg naptár módszer" ha ez egy lapon van ot van az óvszer is.

Óvszer (condom): 3-30

Megszakított közösülés: 8-40

Naptármódszer: 10–40

~"ne bízd a véletlenre, ilyen megszakításos meg naptár módszer" és óvszerre!~

2011. júl. 7. 16:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem gumibaba óvszer egy kutya. Természet idegen. Mű mesterséges. (természetes alapanyagú műanyag) Gusztustalan. Anti-erotikus.
2011. júl. 7. 16:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Én pl. nem bízok az óvszerben,mert az is ki tud úgy szakadni, hogy nem veszed észre.Amúgy én nem használok mert latexallergiám van és ami jó az 5000 Ft 3 v.5 db(már nem emlékszem).

Lányként viszont nem érzek különbséget,mert volt olyan barátom akivel csak gumit használtam,viszont orálisnál egyértelmű h. gumi nélkül(futónál kockázatos ez is,de nekem nem igazán voltak futó kapcsolataim amiben szex is volt).

Amúgy vannak már férfi fogamzásgátlók is.Amúgy tényleg nehéz,mert ismerek olyan fiút,aki simán használ gumit mert ő nem érez különbséget de van aki amint felhúzza lekonyul(de szerintem ez már fejben dől el).

Én megszakításosan védekezek,de ehhez tényleg kell h. jól ismerjük a partnert és megbízzunk benne, na meg meg kell beszélni ha becsúszik a baba,akkor ne legyen baj.

Nekem eddig nem volt gond,de ez nem jelenti azt h. másnál is így van

26/l

2011. júl. 11. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!