Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes védekezés?
Részletek az alkalmazásáról, tapasztalatok a hatékonyságát illetően...
Erre lennék kiváncsi...
Azt reméltem, hogy kapok legalább egy értelmes,tényleg a kérdésre írt választ!
Amúgy meg azért kérdezem ezt, mert ugyan óvszer nélkül akarjuk, megszakításossal, de a veszélyes napokat eleve kerülni akarjuk...
Hogy még véletlenül se legyen belölle baj...
Ezért kérdeztem...
Mert, ha egyszer véletlenül be is csúszna valami, akkor se azokon a napokon, amikor termékeny...
Ezzel 0% lenne az esélye annak, hogy véletlenül terhes lesz...
Mert akkor kerülnénk eleve azokat a napokat...
10:19-es vagyok.
Kedves utolsó, olvasd el a fölötted lévő választ, azt is én írtam. A megszakítás + pharmatex szerintem is elég megbízható, a hatásfoka olyan, mint az óvszeré. Én csak a félvállról vett kijelentéseddel nem tudtam mit kezdeni, hogyha becsúszik a baba, akkor abortusz. Azt éreztem ki a kommentedből, hogy neked oly mindegy, mit neked egy abortusz. Bocsánatot kérek, ha megbántottalak, hidd el, nem ez volt a célom.
,,óvszer nélkül akarjuk megszakításossal...ne legyen baj"
Ha körbenézel, ebben a témában elég sokat láthatod mennyire biztonságos ez. Már bocsi de kombinálhattok itt akármivel egy magára valamit adó orvos se fogja mondani, hogy ez biztonságos. ÓVSZER VAGY TABLETTA. Ez a kettő az aminél nem kell félned, ha jól használod. De nyugodtan bele lehet vágni, elég sokan szeretnének örökbe fogadható kisbabát. Inkább ezt tedd, mint h kockáztasd, hogy többet ne lehessen gyereked abortusz után.
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.
Köszönöm, hogy értelmesen válaszoltatok, nem mint a sok gyökér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!