Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Természetes védekezés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes védekezés?

Figyelt kérdés

Részletek az alkalmazásáról, tapasztalatok a hatékonyságát illetően...

Erre lennék kiváncsi...

2011. júl. 3. 22:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azt reméltem, hogy kapok legalább egy értelmes,tényleg a kérdésre írt választ!

Amúgy meg azért kérdezem ezt, mert ugyan óvszer nélkül akarjuk, megszakításossal, de a veszélyes napokat eleve kerülni akarjuk...

Hogy még véletlenül se legyen belölle baj...

Ezért kérdeztem...

Mert, ha egyszer véletlenül be is csúszna valami, akkor se azokon a napokon, amikor termékeny...

Ezzel 0% lenne az esélye annak, hogy véletlenül terhes lesz...

Mert akkor kerülnénk eleve azokat a napokat...

2011. júl. 4. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! Az egy dolog, hogy elkerülitek a veszélyes napokat, de az a helyzet, hogy még egy szabályos ciklus esetében is lehet spontán peteérés bármikor, akár orgazmus hatására is kilökődhet érett petesejt, amit az előváladékban található spermiumok is képesek megtermékenyíteni. Szóval ez a módszer nagyon rizikós. Ha már mindenképpen megszakítással akarjátok, használjatok mellé spermicid krémet, Pharmatex készítményt, ez a kombináció van olyan megbízható, mint az óvszer. Önmagában a megszakítás még a veszélyes napok elkerülésével sem jó módszer a terhesség elkerülésére. Lehet, hogy valameddig (néhány hónap, 1-2-3 év) szerencséd lenne, de bármikor becsúszhat így egy baba.
2011. júl. 4. 13:14
 13/17 anonim ***** válasza:
miért, mégis mi jobbat tudsz tanácsolni? megszakitás + naptármódszer + pharmatex, nem tul valószinű.. orvos mondta nekem egyébként, nem én találtam ki.. és igen, mennék abortuszra, ha becsuszna a baba, mert nem akarok egyetem mellett babázni..
2011. júl. 4. 13:21
 14/17 anonim ***** válasza:

10:19-es vagyok.

Kedves utolsó, olvasd el a fölötted lévő választ, azt is én írtam. A megszakítás + pharmatex szerintem is elég megbízható, a hatásfoka olyan, mint az óvszeré. Én csak a félvállról vett kijelentéseddel nem tudtam mit kezdeni, hogyha becsúszik a baba, akkor abortusz. Azt éreztem ki a kommentedből, hogy neked oly mindegy, mit neked egy abortusz. Bocsánatot kérek, ha megbántottalak, hidd el, nem ez volt a célom.

2011. júl. 4. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

,,óvszer nélkül akarjuk megszakításossal...ne legyen baj"

Ha körbenézel, ebben a témában elég sokat láthatod mennyire biztonságos ez. Már bocsi de kombinálhattok itt akármivel egy magára valamit adó orvos se fogja mondani, hogy ez biztonságos. ÓVSZER VAGY TABLETTA. Ez a kettő az aminél nem kell félned, ha jól használod. De nyugodtan bele lehet vágni, elég sokan szeretnének örökbe fogadható kisbabát. Inkább ezt tedd, mint h kockáztasd, hogy többet ne lehessen gyereked abortusz után.

2011. júl. 4. 13:44
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.

Köszönöm, hogy értelmesen válaszoltatok, nem mint a sok gyökér!

2011. júl. 7. 01:35
 17/17 anonim ***** válasza:
igen, tudom, h h értetted.. amikor még tablettát szedtem, én is könnyen mondtam másnak, h felelőtlen, ha abortuszra megy.. nos, nem az van, h durr bele módszerrel szexelek, hanem számolgatjuk a napokat, van megszakitás, és pharmatex is.. ha emellett mégis becsuszna a baba, akkor elvetetném, egyszerűen nincs más megoldás.. próbálom félvállról venni, mert ha kicsit belehalok, mármint lelkileg, akkor csak nekem lesz rosszabb :S patthelyzet, tudom.....
2011. júl. 7. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!