Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehet-e valaki az elonedvtol? Ami meg nem tisztan sperma, inkab olyan vizes allagu. Lehet-e valami veszelye, ha gumi nelkul csinaljak es olyan jon ki par csepp sex kozben?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 18:10
1/7 anonim válasza:
nemsok esély van rá, de igen lehet. 1001-ik is ilyen kérdés...
2/7 anonim válasza:
Igen, igen, és igen.
Ezt ma már ezerszer leírták erre az oldalra mások is, hogy az előváladékban lehet sperma, és igen, teherbe lehet esni tőle.
Nem 100%, ahogy a rendes ejakuláció esetén sem 100%.
De lehetséges.
3/7 anonim válasza:
Igen.2 barátnőm is így lett terhes.
4/7 anonim válasza:
nem valószinű.. sok minden kell egy terhességhez..
5/7 anonim válasza:
mint már mondtam , a terhesség nem olyan egyszerű dolog. én 2 éve így csinálom, és nem vagyok az nem is voltam.. : )
7/7 anonim válasza:
Ha előtte 3,4 órával nem élvezett el.Nem maszturbalt,akkor nem kerülhet sperma az elovaladekba.Az a váladék azért jelenik meg szex elején,hogy a hugycsovet kimossa a spermak előtt és benedvesitse a penisz makkjat,hogy könnyebben hatoljon be a hüvelybe és csuszkaljon benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!